La Teatrul „Constantin Tănase” din Bucureşti se lucrează de zor: au loc premiere după premiere, dar şi spactacole de revistă, care atrag publicul dornic de umor şi muzică bună. Trebuie ştiut că echipa teatrului lucrează la un nou show, în care cap de afiş va fi şi Ana Maria Donosa, cea supranumită “înlocuitoarea Stelei Popescu”. Regina comediei româneşti ne-a părăsit pe 23 noiembrie 2017.


Încă din prima săptămână a anului, la Teatrul “Constantin Tănase” s-au jucat două spectacole. În “Hai, zâmbeşte!”, Alexandru Arşinel a urcat pe scenă şi a cântat două melodii, după care actorul ne-a mărturisit planurile lui pentru următoarele două luni. “Vom pregăti o reprezentaţie care-i are ca protagonişti pe actorii Vasile Muraru, Valentina Fătu şi Ana Maria Donosa şi care s-ar putea numi <E spectacol în oraş>”, a povestit maestrul Arşinel pentru Click!. Se ştie deja că actriţa Ana Maria Donosa a intrat la inima întregii echipe de la Teatrul “Constantin Tănase” şi că are şanse mari să devină oficial înlocuitoarea regretatei Stela Popescu, în piesele în care marea actriţă avea monologuri.

hello-dolly-cu-ana-maria-donosa-si-alexandru-arsinel.jpg

Alexandru Arşinel, actor, revenire, operatie inima, Teatrul Constantin Tanase, interviu, Stela Popescu
Ana Maria Donosa şi Alexandru Arşinel, pe scena Teatrului de Revistă

Despre reprezentaţia de la sfârşitul ianuarie, Ana Maria Donosa vorbeşte cu nerăbdare, dar şi cu emoţie. “Este vorba despre premiera domnului Vasile Muraru şi a doamnei Valentina Fătu, care va avea loc la sfârşitul lui ianuarie. E un spectacol în care cei doi actori s-au implicat foarte mult. Şi au aşteptări foarte mari. Noi trebuie să ne câştigăm publicul în 10 minute. În general, joc monolog sau schetch-uri cu colegii mei din teatru. Am avut şansa să joc cu domnul Arşinel, a fost până acum cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea, pe scenă, în colaborarea cu un actor. Textul aparţinea lui Puiu Maximilian (n.r. soţul Stelei Popescu), acest Caragiale al Revistei, despre care vorbeşte toată lumea la superlativ”, a spus actriţa în interviul pentru Bogdan Nicolai, pentru “A Liste Magazine”. Actriţa abia s-a întors dintr-o vacanţă în Franţa, unde şi-a încărcat bateriile, fiind gata de muncă.  

 
 
Loading...