Alexandru Arşinel a fost prădat de două ori într-o săptămână şi de patru ori într-un an, însă nu este singurul artist care a trecut printr-o astfel de experienţă. Bodo de la Proconsul, Minodora sau Mădălin Ionescu sunt doar câteva victime preferate ale spărgătorilor.


Nu a avut deloc un weekend liniştit. Actorul Alexandru Arşinel (75 de ani) era să facă infarct după ce săptămâna trecută, miercuri şi vineri, casa de vacanţă din localitatea 2 Mai i-a fost spartă de hoţi. Intruşii i-au cărat mobila şi aparatura electronică, iar maestrul a apelat la poliţie. Nu crede că-i va găsi pe tâlhari, însă pentru a nu mai avea palpitaţii de fiecare dată când îl sună vecina din Constanţa, Arşinel vrea să-şi vândă casa.

Trecută şi ea printr-o astfel de experienţă, solista Minodora (36 de ani) îl sfătuieşte pe actor să nu renunţe la vilă, ci, mai degrabă, să recurgă la metode profesionale de siguranţă. „Nici după 6-7 ani nu au fost găsiţi cei care  mi-au furat bijuterii şi ceasuri în valoare de 10.000 €, însă am hotărât să duc la bancă tot ce am de valoare. Îmi pare rău pentru domnul Arşinel şi-l îndemn să apeleze la sistemele antiefracţie. Acum eu am alarmă performantă, video, cu senzori, inclusiv la garaj. Am investit aproape o mie de euro, dar de-atunci nu am mai avut probleme”, a declarat Minodora pentru Click!

Un sistem format dintr-o centrală de alarmă, o tastatură LCD, 6 detectori de mişcare de interior, 4 detectori de mişcare de exterior, o sirenă de exterior şi 300 m de cablu se vinde la royal-security.ro cu 879 de euro, fără TVA.

sistem-de-alarma.jpg

sistem-de-alarma
Un sistem format dintr-o centrală de alarmă, o tastatură LCD, 6 detectori de mişcare de interior, 4 detectori de mişcare de exterior, o sirenă de exterior şi 300 m de cablu se vinde la royal-security.ro cu 879 de euro, fără TVA.

 

Şi lor le-au fost sparte casele!

BODO. În aprilie 2012, peste solistul de la Proconsul hoţii au intrat în casă în timp ce dormea, iar valoarea bunurilor sustrase s-a ridicat la 7.000 de euro. Culmea, Bodo nu activase în acea seară sistemul de alarmă, iar cei trei câini ai familiei nu au simţit prezenţa hoţilor.

 

MIHAI BOBONETE. În vara lui 2013, actorul din „Las Fierbinţi” (PRO TV) a fost călcat de hoţi, care au plecat de acolo cu un televizor, o chitară, un laptop, un telefon, dar şi cu o sumă de bani. De atunci, Mihai Bobonete a apelat la o firmă de pază, care-i veghează non stop locuinţa.

 

MĂDĂLIN IONESCU. Fix în urmă cu un an, vedeta de la Kanal D a tras o spaimă soră cu moartea, când a venit acasă şi a văzut că a fost jefuit. Paguba a fost evaluată la aproximativ 7.000 de euro, în bijuterii şi valută. De atunci, şi Mădălin se bazează pe serviciile unei firme de pază.

 
 
Loading...