Artistul român Claudiu Dumitrache și-a publicat anul trecut biografia intitulată “20”. Asociaţia Cartea Recordurilor din România l-a omologat pe Claudiu Dumitrache, artist muzical şi literar, ca fiind “cel mai tânăr autor de autobiografie”.


Actorul american Michael Airington, cunoscut din “The Paul Lynde Show” , i-a scris lui Claudiu câteva cuvinte care se regăsesc în biografia sa: "Îl cunosc pe Claudiu Dumitrache de 4 ani. Nu doar că este un cântăreț talentat, un interpret incredibil, dar are și o perseverență care l-a dus spre succes. Sunt în industria de divertisment de 40 de ani, atât în fața, cât și în spatele camerelor și pot să spun despre Claudiu că este un pariu grozav", a scris acesta.

michael-airington.jpg

Actorul american Michael Airington

Michael Airington nu este singurul american care îl admira pe artistul român în vârstă acum de 21 de ani. Afaceriștii Cheryl Schuman și Michael Koch sunt, de asemenea, fascinați de calitățile vocale și creative ale lui Claudiu Dumitrache. Plecat în SUA pentru o aventură de două luni în cadrul unui turneu, alături de mai mulți artiști români, Claudiu a fost cucerit de comunitatea românească și de locurile de vis pe care le știa doar din filmele americane.

claudiu-dumitrache.jpg

Claudiu Dumitrache, cel mai tânăr Cetățean de Onoare din Dâmbovița

Claudiu Dumitrache, cel mai tânăr Cetățean de Onoare din Dâmbovița

Autoritățile din comuna dâmbovițeană Costeștii din Vale i-au conferit artistului Claudiu Dumitrache, domiciliat în localitate, cel mai înalt onor civic. Consiliul Local și Primăria Comunei Costeștii din Vale i-au acordat titlul de Cetățean de Onoare, pentru meritele sale artistice și pentru promovarea culturii la nivel înalt. Hotărârea menționează că tânărul a demonstrat calități diplomatice în contactul cu Statele Unite și Belgia, promovând comuna și aducând contribuții culturale și artistice comunității.

Cel mai tânăr autor de biografie din lume

Mihai-Claudiu Dumitrache (21), scriitor şi muzician, a publicat anul trecut, la vârsta de 20 de ani, propria biografie, intitulată “20”. Originar din comuna dâmboviţeană Costeştii din Vale, este decretat “cel mai tânăr autor de autobiografie din lume”, record mondial recunoscut de World Records Academy. Cartea conţine prefaţe scrise de Dida Drăgan, Michaela Rose (Arabesque), Romaniţa Iovan, Raoul, Eb Davis şi Michael Airington.
Mihai-Claudiu Dumitrache este cel mai tânăr autor de biografie din lume, fiind urmat de autoarea nord-americană Helen Keller (1880-1968) care a publicat la vârsta de 23 de ani autobiografia “The story of my life”. Recordul a fost omologat de Cartea Recordurilor din România şi recunoscut de World Records Academy în mai 2020, după o anchetă de 3 luni.

carte-claudiu-dumitrache.jpg

Mihai-Claudiu Dumitrache a publicat anul trecut, la vârsta de 20 de ani, propria biografie, intitulată “20”

„Stabilirea acestui record îmi dă puţin mai multă putere să merg mai departe în orice mi-aş propune. Este bine ca atunci când cineva desfăşoară o activitate de genul acesta, să fie şi validat într-un fel anume. Aşa se motivează şi se autodepăşeşte, ajungând la performanţe şi mai mari. Mai ales când recunoaşterea vine din partea unor oficialităţi de această natură”, spune el.

 

 
 
Loading...