Vedetele şi-au dedicat ziua de 1 Iunie copiilor lor. Antonia, Andreea Esca, Valentina Pelinel sau Andreea Marin sunt doar câteva exemple de mămici dedicate meseriei de părinte. Click! le-a surprins în calitate de părinţi-model.


”E foarte greu să ai copii, chiar este foarte greu. Din tot ce fac eu, din toate joburile mele, ăsta e cel mai greu, cel mai solicitant. Şi, în plus, la tot restul poţi să renunţi la un moment dat, ăsta e forever”, declara Andreea Esca într-un interviu recent.

1-2.5col-160.jpg

Andreea Esca, alături de soţul ei şi copiii lor

Într-adevăr, mamă a doi copii, Alexia (16 ani) şi Aris (13 ani), vedeta PRO TV spune că e greu să struneşti doi adolescenţi: “Sunt nişte generaţii crescute într-o lume extrem de liberă, cu extrem de multe tentaţii, cu extrem de multă informaţie, care sunt greu de strunit”. Cu toate astea, Esca are o relaţie excelentă cu ei şi nu ratează nici o ocazie să iasă împreună. Aşa i-am întâlnit joi seară, la Arenele Romane din Bucureşti, la super-concertul lui Smiley. Reprizele dese de ploaie nu i-au deranjat deloc pe Alexia şi Aris, din contră, au dansat cot la cot cu tatăl lor Alexandre Eram şi cu celebra lor mamă.

Lângă ei, şi-a făcut apariţia şi cuplul Antonia-Alex Velea. Nici ei nu au venit singuri, ci însoţiţi de fiul lor cel mare, Dominic (2 ani şi jumătate). De altfel, Velea s-a urcat şi pe scenă cu Dominic în braţe şi a interpretat o piesă în această formulă tată-fiu.

2-bd-2-8945151.jpg

andreea esca, valentina pelinel, andreea marin, Smiley, Antonia, Alex Velea, copii, ziua copilului, concert, parc
Alex Velea, Antonia şi fiul lor cel mare, Dominic, au atras toate privirile
Foto: Sever Gheorghe

Şi alte vedete au atras privirile la concertul de la Arenele Romane. Delia şi Răzvan Munteanu s-au îmbrăcat cu celebrul tricou “MĂ-TA”, promovând astfel cea mai nouă piesă a artistei, iar Gina Pistol a făcut pe fotograful, spre deliciul fanilor ei. Smiley a cântat fără greşeală mai bine de două ore şi jumătate, iar momentul dedicat trupei Simplu a creat isterie în rândul spectatorilor. CRBL şi Piticu, doi dintre foştii lui colegi de trupă, au urcat pe scenă şi, alături de Smiley, au cântat şi au dansat ca acum 17 ani, când abia debutau. Show-ul s-a încheiat la miezul nopţii, iar copiii, părinţii şi bunicii au rezistat eroic de dragul favoritului lor.

Fum la înălţime, de la un obiect de decor

2-bd-5-594521.jpg

andreea esca, valentina pelinel, andreea marin, Smiley, Antonia, Alex Velea, copii, ziua copilului, concert, parc
Momentul în care floarea a fost stinsă de angajaţii locaţiei
Foto: Sever Gheorghe

Cu o zi înaintea finalei live de la “Românii au talent” (PRO TV), Smiley și-a luat și el porția de glorie la propriul concert. Show-ul aniversar de la Arenele Romane a reunit joi seară peste 4.000 de spectatori .La un moment dat, în jurul orei 20.30, cu o jumătate de oră înainte ca Smiley să intre pe scenă, s-a petrecut și un incident minor, care nu a alertat însă spectatorii aflați în apropiere, mai exact în zona sectorului E.

2-bd-6-58912151.jpg

andreea esca, valentina pelinel, andreea marin, Smiley, Antonia, Alex Velea, copii, ziua copilului, concert, parc
Smiley
Foto: Sever Gheorghe

“S-a încins un cablu de la o floare şi a făcut puţin fum. În câteva minute acea floare a fost dată jos. Nu au intervenit pompierii, pentru că nu a fost cazul de aşa ceva”, a spus Răzvan Manta, reprezentant BestMusic Live Concerts & iaBilet.ro. În acel moment cânta în deschidere Alex Mușat, de la “Vocea României”.

Valentina Pelinel: «Ne-am fi dorit să fie şi tati alături de noi»

2-bd-3-89455151.jpg

andreea esca, valentina pelinel, andreea marin, Smiley, Antonia, Alex Velea, copii, ziua copilului, concert, parc
Valentina Pelinel şi-a distrat băieţelul în vârstă de un an la locul de joacă pe care îl deţine Borcea

Valentina Pelinel (36 ani) a serbat la un loc de joacă al ei şi al  iubitului ei, Cristi Borcea, primul 1 iunie cu fiul ei, Milan Cristian, care va împlini 1 an pe 8 iunie. Micuţul a primit cadou o jucărie. “Este înt-adevăr petrecerea lui Milan, dar şi a tuturor copiilor. Milan a primit pentru grădină o maşinuţă care se umflă. Îi plac foarte mult maşinuţele… Ne-am fi dorit să fie şi tati alături de noi. Ştim că este alături de noi cu sufletul. Oricum, Milan îl iubeşte foarte tare şi spune toată ziua numai tata, deci nu se simte lipsa lui”, spune Valentina.

Micuţul a învăţat să spună mama şi tata, dar începe să rupă şi alte cuvinte. ”Mă vede dimineaţa, se uită la mine şi îmi zice, tata. Asta da, recunoştinţă, nu? Îi ştie vocea lui tati. De câte ori vorbesc cu el la telefon, întinde mânuţa, el crede că mereu vorbesc cu tata la telefon şi vorbeşte şi el”, a mai povestit blonda.

Andreea Marin a scos «grădiniţa» în oraş, la un suc

Andreea Marin (42 ani) a petrecut Ziua Copilului împreună cu o gașcă mare de copilași. ”Zâna” s-a aflat joi în compania fiicei sale, Violeta, în vârstă de 9 ani și jumătate, dar și a altor doi copii de seama ei. Aceasta i-a scos pe puşti în oraș, pentru a petrece câteva ore într-un mall la cumpărături, dar și la un suc și o prăjitură, pentru a marca evenimentul. Alături de copii, vedeta s-a urcat veselă, la bordul noului BMW roșu ca focul a cărei posesoare este. La plecarea din centrul comercial, Andreea Marin i-a înghesuit pe cei trei copii pe bancheta din spate a automobilului, după care au mers direct la vila sa din Pipera. Vedeta s-a îmbrăcat într-o ținută tinerească, ce-i venea de minune. 

 

 
 
Loading...