Ziua de luni (26 septembrie) a devenit cea mai importantă pentru Bianca Drăguşanu (34 de ani). Vedeta a născut o fetiţă perfect sănătoasă, la o maternitate privată din Capitală. Micuța va fi botezată Sofia-Natalia.


Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit părinții unei fetițe, care a cântărit la naștere 3,250 de grame și a măsurat 50 de cm. Roșcata s-a dus la spital în cursul dimineţii de luni, însă a născut abia în jurul prânzului la o clinică privată, unde pachetul VIP pentru o naştere prin cezariană ajunge şi la 3.500 de euro. 

“Totul a decurs normal, nu a fost o naştere cu evenimente ieşite din comun. Atât mama, cât şi fetiţa sunt foarte bine”, au declarat surse apropiate familiei, pentru Click!

Imediat după ce Bianca a născut, Victor Slav a făcut câteva declarații pentru Antena Stars, unde a mărturisit că micuța seamănă mai mult cu el, dar speră să aibă ochii roșcatei.

"Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit. Am stat în sală şi aş repeta oricând acest lucru. În 10 minute a fost scoasă Sofia, apoi a mai durat încă o jumătate de oră până s-a terminat totul. Cadouri încă nu de bun venit. Are 50 de cm şi 3,250 kg. Durează încă 5-4 zile. Când o să ieşim, o să dăm un interviu. Totul e pregătit de mult timp. Cred că o să avem nopţi albe, dar o să facem cu plăcere acest lucru. Sunt sigur că vor fi cele mai frumoase sărbători. Am sunat toată lumea, am dat mesaje. Vrea fresh de portocale, dar nu se poate decât peste două zile. Nu avem mamă surogat. A născut la ora 1:30. Sper din tot sufletul să fac drumurile în linişte şi să nu mă urmărească nimeni. Îmi doresc şi un băiat, dar vedem. Sigur mie îmi este mult mai uşor să o iau în braţe, ei îi este frică. Tăticul dă de băut, da, sunt perfect de acord. Seamănă cu mine, dar sper să aibă ochii ei", a declarat Victor Slav la Antena Stars.

Dacă ar fi să aruncăm o privire pe fotografiile din copilărie ale celor doi, Sofia o să semene mai mult cu Bianca sau cu Victor? Iată cum arătau Bianca Drăgușanu și Victor Slav pe vremea când erau doar niște copii.

bianca-copilarie.jpg

Așa arăta Bianca când era doar o copilă
FOTO: Arhiva personală

Bianca era tunsă scurt, avea părul cârlionțat și ochii mari, albaștri, iar zâmbetul era molipsitor. Pe de altă parte, Victor a fost un copil tot cu ochii mari și expresivi, însă închiși la culoare, iar părul îl avea drept.

victor-slav-copilarie.jpg

Victor Slav, în copilărie
foto: Antena 1

Victor Slav a asistat la naștere

Emoţionat şi extrem de bucuros a fost şi tăticul Victor Slav (36 de ani), care a avut sânge rece şi a stat în sala de operaţie. “Azi, 26 septembrie 2016, (n.r. luni), am asistat la naşterea fetiţei mele, Sofia. Un sentiment care nu poate fi exprimat în cuvinte. Dragii mei, dacă nu aveţi copii, nu mai staţi pe gânduri”, a scris Victor pe contul de Instagram.

 
 
Loading...