Onorariile cuprinse între 500 şi 700 € pe zi, dar şi marele premiu de 10.000 €, au momit vedetele la concursul ”Şerifi de România”, care se filmează în munţi, dar şi în Deltă, timp de 36 de zile. Concurenţii, obişnuiţi cu un trai luxos, trăiesc acum la limita supravieţuirii.


Paula Chirilă (40 de ani), Ionuţ Atodiresei (34 de ani), Natalia Mateuţ (25 de ani), Andrei Duban (43de ani), Andrei Ştefănescu (36 de ani), Andreea Tonciu (29 de ani), Giani Kiriţă (38 de ani), CRBL (37 de ani), Rona Hartner (42 de ani), Vladimir Drăghia (28 de ani) şi Raluca (30 de ani) şi Denisa (27 de ani) au semnat cu ochii închişi contractual cu Antena 1, iar unii deja regretă.

12-13-vedete-nou-2-4-col-.jpg

Vladimir Drăghia, fost campion național la înot, se simte rege, în apă. El le-a încurajat pe fricoasele Denisa Tănase, Paula Chirilă și Natalia Mateuț
Foto: Antena 1

Nu de alta, dar nu e uşor să dormi sub cerul liber şi să te înveleşti cu o păturică, să mănânci ce apuci, şi să te trezeşti cu noaptea în cap timp de 36 de zile. Surse din Antena 1 ne-au oferit mai multe detalii privind desfăşurarea concursului, în pădure: ”Nu le e deloc uşor, au fost duşi într-o unitate militară reală, dorm sub cerul liber, în corturi improvizate de ei, ori în nişte camere. Fetele au dormitoare separate. E rău, căci e umezeală, uneori plouă, e frig noaptea. În plus, dorm puţin, la ora 6.00 se dă trezirea, trebuie să iasă pe iarbă şi să facă instrucţie cu un cadru militar”.

12-13-vedete-nou-4-2-coloa.jpg

Lângă cortul militar, vedetelor li s-a amplasat, sub cerul liber, o bucătărie. Au la dispoziție oale pentru a-și pregăti masa
Foto: Antena 1

Vedetele îşi gătesc singure, au la dispoziţie oale şi tigăi, dar mâncarea e cu porţia, nu se aruncă nimic. ”Gătesc cei care se pricep mai bine, adică Rona Hartner şi Giani Kiriţă, el e maestru la friptură. Au o gramadă de probe grele, s-au format deja bisericuţe, unii nu se suportă. Mai trist pentru ei este că telespectatorii nu vor vota, ci se vor elimina, în fiecare săptămână, între ei. Au la ei puţin bagaj, au venit cu valize, dar au fost lăsaţi în unitate doar cu jumătate”, ne-a mai dezvăluit aceeaşi sursă.

12-13-vedete-3-2-col-tifet.jpg

Rona Hartner este una dintre cele mai puternice concurente. De obicei, ei i se pun în cârcă bagajele de peste 30 de kilograme
Foto: Antena 1

Ca şi cum programul nu ar fi suficient de chinuitor, ei trebuie să-l mai suporte şi pe Dan Negru (44 de ani), care le face viaţa un coşmar, cu probele spartane.

Click! spune

Rona Hartner, Paula Chirilă, Raluca și Denisa de la Bambi, Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 10.000 €, la „Şerifi de România”, care va fi difuzat la Antena 1, din toamnă.

 
 
Loading...