Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, a mers împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, la un spectacol al Teatrului Național din București.


Cei doi au fost invitați de actorul Mihai Călin, fost coleg al vedetei de televiziune, protagonist într-unul dintre spectacolele de succes ale Naționalului, „No Man's Land”, în care joacă rolul unui soldat care se trezește blocat pe o mină săltăreață, în războiul din fosta Iugoslavie. Spectacolul este un remake după filmul cu același nume, care a luat un Oscar pentru cel mai bun film străin în 2001.
La ieșire, Andreea Esca a fost imediat recunoscută de spectatori, astfel că s-a oprit în foaierul Sălii Studio pentru a da autografe și pentru a se poza cu admiratorii. Elegantă, ca de obicei, vedeta Pro TV a declarat pentru Click: „Am văzut o tragi-comedie perfectă, plină de emoție, care mie mi-a reamintit niște momente complicate... Mi-a plăcut foarte mult și este jucată foarte bine, are o scenografie extraordinară și o regie foarte bună. Merită să vedeți spectacolul!”, a precizat Andreea încă sub emoția celor văzute.
Esca s-a întâlnit în holul TNB și cu fostul prezentator TV Robert Turcescu, actualmente deputat, care a venit împreună cu soția sa la același spectacol. Cei doi s-au salutat au făcut schimb de amabilități, politicianul retrăgându-se mai rapid, pentru a merge acasă, unde îl aștepta fetița sa de un an și jumătate, Vera Ilinca.

 
 
Loading...