Competiția Asia Express este foarte tensionată pentru vedetele concurente. Fiecare dintre ei a trebuit să facă compromisuri și sacrificii pentru a putea face față cerințelor competiției. Dorian Popa și mama sa au avut un avantaj în competiției, au reușit să plătească o cursă de taxi fără bani.


Cei doi au putut plăti o cursă cu cerceii de aur ai mamei sale care valorau 160 de lei. Din păcate, nu toți au avut același noroc. Cătălin Moroșanu și fratele său și-au dat tot interesul pentru a ajunge la destinație, însă niciun taximestrist nu voia să-i ducă mai departe. 

Cele șapte perechi sunt nevoite să traiască cu un euro de persoană, iar acest lucru nu le-a permis să mănânce sau să-și plătească cazarea la un hotel. Dar au avut parte de noroc și multe familii le-au oferit pentru gratis un pat de dormit, ba chiar și bani de transport și o masă caldă. 

La ultima misiunea din prima ediție a emisiunii a ieșit pe primul loc echipa formată din Ana Baniciu și Raluka, urmată de echipa formată din Lora și soțul ei.

Spre eliminare au fost trimise echipele formate din Dorian Popa cu mama sa și Daniela Crudu cu Vica Blochina, urmând ca Raluka și Ana să aleagă pe cine trebuie să elimine pe cineva iar ele au ales să îi protejeze pe Dorian Popa și mama lui, urmând ca Vica și Daniela să fie posibil să plece, însă Gina a deschis cutia neagră a concursului care putea să le trimită acasă, însă au fost salvate.

Daniela Crudu și Vica Blochina
Foto Captură video Antena

Chiar dacă ele au fost salvate, au primit o pedeapsă. Au fost silite să meargă alături de un tânăr care poartă două coșuri pe umeri pentru o perioadă alături de ele. 

loading...
Loading...