Mirela Oprișor (45 de ani) a cunoscut celebritatea odată cu serialul “Las Fierbinți” (PRO TV), în care o interpretează impecabil pe simpatica Aspirina. Însă actrița joacă și la Teatrul Național ”Ion Luca Caragiale”, din București, alături de Marius Manole (40 de ani) și de Medeea Marinescu (44 de ani), în piesa ”All inclusive”. Sătulă de spectatorii care nu îi respectă munca, Aspirina a postat un mesaj video pe contul ei de Facebook, în care îi face praf pe cei care o deranjează în timpul interpretării.


Aspirina  din ”Las Fierbinți” sau Mirela Oprișor, pe numele ei real, a luat poziție, după ce a trecut prin situații neplăcute cu spectatorii care vin la teatru să stea pe Facebook ori să ronțăie chipsuri, nicidecum să urmărească spectacolul și interpretarea actoricească.

 

“Nu suntem tot timpul cei mai buni actori, unele roluri ies, altele, nu! Avem seri mai bune, seri mai proaste. Muncești mult pentru un rol, în ziua spectacolului, nu este o zi obișnuită, nu mănânci, te aduni, te concentrezi, ai emoții. Vii la teatru și încerci să dăruiești omului din sală tot ce ai tu mai bun, ce ai învățat, o emoție, o stare, un gând, să plece mulțumit acasă, dar atunci când ai în primul rând un domn care stă o oră și jumătate pe Facebook sau o duduie care mănâncă chipsuri sau alții care au impresia că sunt în sufragerie la ei acasă și comentează, nu prea mai ai cum să transmiți aceste lucruri. Știu că sunt probleme mai mari în țara asta, dar dacă nu încercăm să devenim mai buni, să devenim politicoși, să ne educăm cât de cât de cât nu știu ce se va întâmpla. Dacă nu vă place să veniți la teatru nu mai veniți, dacă vă forțează soția să veniți nu mai veniți”, a spus Aspirina, din serialul “Las Fierbinți” (PRO TV), prin intermediul unui filmuleț, postat pe pagina ei de Facebook.

aspirina_-_las_fierbinti.jpg

Las Fierbinti, Aspirina, Mirela Oprisor, Mihai Bobonete, PRO TV, revenire
Mirela Oprișor, la filmările pentru "Las Fierbinți"
foto: PRO TV
Loading...