Trupa Carla’s Dreams este renumită pentru videoclipurile pline de mister şi sexy, iar moldovenii nu vor să îşi dezamăgească fanii. Ei pregătesc un nou clip, iar admiratorii vor fi surprinşi să vadă cine apare în el.


Trupa Carla’s Dreams este mereu pe drumuri, la concerte, iar solistul Andrei Ţăruş filmează pentru emisiunea „X Factor” de la Antena 1. Dar formaţia îşi face mereu timp să compună noi piese. Mai mult, ei pregătesc deja un nou videoclip regizat de Roman Burlaca, cel care se află în spatele altor clipuri Carla’s Dreams şi cu care trupa lucrează de ceva timp.

S-ar părea că pentru noul videoclip s-a făcut un casting riguros, dar o apariţie ar putea ridica semne de întrebare. Din imaginile publicate pe reţelele de socializare se vede că în acesta joacă Răzvan Bănică, actor de teatru şi telenovele şi nepotul lui Ştefan Bănică. Să fie doar o coinicidenţă că actorul şi solistul trupei sunt colegi de juriu pe platourile de filmare ale videoclipului sau unchiul celebru a pus o vorbă bună pentru Răzvan?

Răzvan Bănică apare înnoul clip semnat Carla's Dreams
Foto: Arhiva personală

Clar este că Răzvan Bănică este frumuşel, arată destul de bine şi are experienţă căci mai jucat în telenovele produse de postul Acasă precum „Îngeraşii”, „Moştenirea” sau „Iubire şi oanoare” şi are experienţă în faţa camerelor de luat vederi.

Mai mult, Răzvan are şi două partenere, alături de care a filmat scene fierbinţi, obişnuite în clipurile Carla’s Dreams, cum ar fi cel pentru piesa „Sub Pielea Mea”.

Răzvan şi partenerele din clip au filmat scene sexy
Foto: Arhiva personală

Deocamdată, nu se ştie când va fi lansat clipul, dar cel mai probabil va avea acelaşi succes ca piesele „Acele” sau „Sub Pielea Mea”, care au strans zeci de milioane de vizualizari pe Youtube.

loading...
Loading...