Celebrul rapper, care cântă cu Corina "Fete din balcani", este înnebunit după fetiţa lui Samira. Bebeluşul a venit pe lume săptămâna trecută, iar de atunci artistul îi monitorizează atent fiecare mişcare. Skizzo Skillz i-a făcut bebeluşului o serie de fotografii pe care le publică periodic pe reţelele de socializare, semn că nu se mai satură să o privească pe cea mică.


Skizzo Skillz şi iubita lui Andreea experimentează în premieră meseria de părinţi. Deşi este greu, cei doi se descurcă de minune şi îi acordă micuţei Samira toată atenţia de care fetiţa are nevoie. Iubita artistului este nedezlipită de Samira. Recent, artistul şi-a fotografat bebeluşul în timp ce doarme pe burtica Andreei. Imaginea emoţionantă a făcut deliciul fanilor.   

fetita_skkizo_skillz.jpg

skkizo skillz fetita samira iubita andreea
Bebeluşul lui Skizzo Skillz are o săptămână
foto: arhiva personală

Skizzo Skillz şi Deea formează un cuplu de mai mulţi ani. Bruneta este dansatoare şi model. Ea a apărut în multe dintre videoclipurile artistului. Skizzo Skillz s-a făcut remarcat pe piaţa muzicală în urmă cu trei ani când a dat lovitura cu piesa „Binidităt”.   

 
 
Loading...