În ziua debutului Campionatului Mondial FIFA Rusia, Ştefan Negru - din Moldova, Ioana Milculescu - din Oltenia, Cătălina Rotaru - din Cluj, dar reprezentând Bucovina, Alin Ienciu - din Ţinutul Pădurenilor şi Manuela Bucătaru - din Bucovina urcă pe scenă în finala show-ului de folclor „Vedeta populară” de la TVR 1.


Pentru preselecțiile acestui concurs, Iuliana Tudor şi echipa ei au colindat toată ţara şi au ales cei mai buni 45 de concurenţi. De-a lungul celor nouă ediţii, câte un concurent, câştigătorul fiecărei etape, s-a calificat în semifinală. La 10 iunie, doar cinci dintre ei au trecut mai departe, în finală. Iar astăzi se anunță câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Vedeta populară”, în cadrul finalei care va fi transmisă de TVR 1 de la ora 21.00. La finalul competiției, câștigătorul va pleca acasă cu 100.000 de lei.

Ei sunt cei 5 finaliști

5_finalisti_vedeta_populara.jpg

finalisti vedeta populara emisiune concurs
Câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs va pleca acasă cu 100.000 de lei
foto: TVR

 

Finala de astă seară are două etape. Prima probă este eliminatorie și la finalul ei doi dintre finalişti vor părăsi concursul. În partea a doua, fiecare dintre cei trei concurenţi rămaşi va cânta una dintre cele mai populare melodii din zona pe care o reprezintă. Acele refrene pe care le fredonăm cu toţii.

Pe toată durata finalei, concurenţii vor fi acompaniaţi de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Generale a Capitalei, susţinută de Creart, dirijor Marius Zorilă. Şi Junii Sibiului vor fi alături de concurenţii finalei în ambele probe, coregrafia momentelor fiind semnată de Silvia Macrea.

În finala Vedeta populară iau decizia şi anunţă câştigătorul celui de-al doilea sezon: Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Mircea Dinescu, cei cinci juraţi ai concursului de talente din folclorul românesc transmis de TVR 1. Trei dintre membrii juriului - Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi Grigore Leşe pregătesc momente surpriză pentru finală. După încheierea rolului de juraţi, ei schimbă locul şi urcă pe scenă pentru a cânta şi a ne bucura cu melodiile zonelor pe ei le reprezintă.

 
 
Loading...