După divorţul Elenei Băsescu de Bogdan Ionescu, un alt cuplu se află în pericol de a se separa. Deşi nu sunt căsătoriţi, dar trăiesc împreună de mai mulţi ani şi vor deveni curând pentru a doua oară părinţi, vedetelor nu li se prevede un viitor împreună. Cea care face această previziune este aceeaşi Carmen Harra, scriitoarea care a aruncat în 2013 bomba potrivit căreia mezina lui Traian Băsescu nu va rămâne lângă soţul ei.


După ce a prevăzut cu exactitate divorțul dintre EBa și "Sida", scriitoarea americană Carmen Harra anunță o nouă despărțire în lumea mondenă. Două vedete de top care şi-au părăsit partenerii pentru a fi împreună, dar vor sfârși prin a-şi spune "Adio!", susține Carmen Harra, interpretând numerologic compatibilitatea după data de naștere, scrie www.ziarulring.ro.

antonia_si_alex.jpg

antonia alex velea
Antonia şi Alex Velea se pregătesc să devină pentru a doua oară părinţi
foto: arhiva personală

Chiar dacă acum își jură iubire veșnică și par mai îndrăgostiți ca niciodată, Antonia şi Alex Velea se vor despărți, afirmă Carmen Harra. Situația se va complica după nașterea celui de al doilea copil al cuplului.

carmen-harra.jpg

carmen harra
Carmen Harra este expertă în numerologie
Foto: enational.ro

Aflați cum a ajuns Carmen Harra la această concluzie și dacă Alex Velea și Antonia vor ajunge sau nu să facă nuntă, marţi, la "Teo Show. Tot atunci, Carmen Harra va explica și de ce Bigitte Sfăt și Ilie Năstase nu vor rămâne împreună. Cei doi s-au aflat recent la un pas de divorț, însă s-au împăcat.

 
 
Loading...