Nunta anului din România s-a consumat ieri, în mare secret, în Ungaria. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, în prezenţa a 40 de invitaţi, dar şi alături de naşii Marius Vizer şi Irina Nicolae, şi-au jurat credinţă la Budapesta, după care au chefuit la un restaurant de lux. Până la ziua cea mare, blondina a avut însă de aşteptat 5 ani, perioadă în care a trecut printr-o sumedenie de cumpene.


Pregătirile pentru evenimentul de ieri au început încă de vineri, când Valentina Pelinel (37 de ani) a alergat prin tot oraşul, pentru a pune la punct detalii, iar seara, însoţită de un întreg alai, a plecat spre Aeroportul Otopeni, cu destinaţia Budapesta.

b22-3-neata-1.jpg

Aşa arată salonul restaurantului Gundel, care a găzduit nunta soţilor Borcea

A fost însoţită de şofer, de un designer de modă, de două bone, dintre care una filipineză, şi de fiul ei, Milan (2 ani şi 3 luni). La aeroport s-a întâlnit cu cei doi fii ai lui Cristi Borcea, Patrick şi Mihai Angelo (din căsnicia cu Mihaela). 

valetina_pelinel_1.jpg

După cinci ani de relaţie, Valentina a devenit doamna Borcea
Foto:Click!

Spre capitala Ungariei au decolat şi alţi invitaţi de seamă, printre care cavalerii de onoare Giovani Becali, impresar de fotbal, Victor Piţurcă, fostul selecţioner, Gigi Neţoiu, fost acţionar dinamovist, şi Nicuşor Stan, proprietarul complexului Ambasad’Or. 

b32-3-neata-2.jpg

Clădirea impozantă a localului, unul cu tradiţie în capitala Ungariei

Invitaţii au fost cazaţi la hotelul Sofitel, un amplasament de cinci stele, iar la ora 17.00 au asistat la emoţionantul moment al cununiei religioase, care s-a ţinut la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul”.

valetina_pelinel_2.jpg

Irina, ex Asia şi soţul acesteia le-au fost naşi Valetinei şi lui Cristi Borcea
Foto:Click!

Felicitările, masa şi dansul nu puteau fi organizate decât tot într-un loc exclusivist, restaurantul Gundel din Budapesta, acolo unde au petrecut, la nunta din octombrie 2015, mirii Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, şi Irina Nicolae, fosta solistă de la A.S.I.A.

b42-3-neata-3.jpg

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul” din Budapesta

Până să ajungă însă să trăiască pe viu ziua de ieri, în care a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă, Valentina Pelinel a avut de parcurs un drum lung.

Răbdarea a fost însă cuvântul cheie în relaţia ei cu Cristi Borcea.

42754234_276593889638169_3537689378312683520_n.jpg

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel pozează zâmbitori alături de un cuplu de invitaţi

Fotomodelul a tăcut când a trebuit, a aşteptat cât a trebuit, iar acum are o viaţă de prinţesă.

valetina_pelinel_4.jpg

Micuţul Milan a participat la nunta părinţilor
Foto: Click!

De cinci ani, primii trei secreţi, se iubeşte cu fostul acţionar dinamovist, iar dacă dăm timpul înapoi, idila Borcea-Pelinel chiar pare desprinsă dintr-o telenovelă. 

42867072_352712408803783_38263021826473984_n.jpg

Printre invitaţi s-au numărat Victor Piţurcă şi Giovani Becali
  • Ianuarie 2016. Valentina Pelinel anunţă că e gravidă. Vedeta a recunoscut că e însărcinată cu băieţel, iar pe buzele tuturor era un singur nume în dreptul tatălui: Cristi Borcea.
  • Iunie 2016. Cristi Borcea devine tătic pentru a şaptea oară. Aflat în închisoare, unde îşi ispăşea pedeapsa primită în “Dosarul Transferurilor”, afaceristul a fost răvăşit de vestea că iubita lui, Valentina, a adus pe lume un băieţel, aşa că i-a trimis la maternitate un “camion” de flori. El mai are 3 copii cu Mihaela Borcea, doi cu Alina Vidican şi o fetiţă cu o avocată.
  • Noiembrie 2016. Afaceristul divorţează oficial de Alina Vidican. Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat la notar, în Constanţa, după o căsnicie care a durat cinci ani.
  • Decembrie 2016. Valentina devine stăpână în vila din Pipera, a lui Cristi Borcea.
  • Martie 2017. Preia afacerile iubitului. Nu s-a mulţumit să stea cu mâinile în sân, aşa că Pelinel a hotărât să aducă bani în casă. Vedeta s-a implicat în afacerile lui Cristi Borcea, mai precis, a preluat ”cârma” centrului de evenimente din Crângaşi, “Magic Place”, iar apoi a  inaugurat şi locul de joacă “Magic Playground”.
  • Mai 2017. Şi-a câştigat angajaţii de partea ei. De când a devenit mamă şi mai ales de când s-a mutat în casa lui Borcea, Valentina Pelinel nu mai e nevoită să mişte nici un deget.
  • Iulie 2018. Cristi Borcea este eliberat din închisoare, după 4 ani şi 3 luni petrecuţi acolo. Este aşteptat de Valentina Pelinel, care ştia că, în momentul acela, viaţa avea să i se schimbe.
  • Septembrie 2018. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel devin soţ şi soţie în acte şi confirmă faptul că vor mai avea doi copii. Valentina e însărcinată cu gemeni. Iar ieri, în ultima zi din septembrie, blondina îmbracă şi cea mai importantă rochie, cea de mireasă. Pentru a doua oară, ce-i drept, căci a mai fost căsătorită, până în 2014, cu Cristian Boureanu. Cei doi s-au separat însă din 2013. 
Loading...