Deşi ar fi putut să aleagă data la care să o aducă pe lume pe fetiţa ei şi astfel să "contribuie" puţin şi la harta ei astrală, Roxana Luşneac a preferat să nască natural şi pentru acest moment s-a înarmat cu foarte multă răbdare. Astroloaga vedetelor a povestit pentru Click! că micuţa Helena Eliza s-a cam lăsat aşteptată şi le-a dat părinţilor ei mari emoţii.


De o lună şi jumătate Roxana Luşneac experimentează rolul de mămică şi este absolut încântată de tot ce se petrece în viaţa ei. Se aştepta să-i fie mai greu, dar soţul o ajută în tot ce este legat de bebeluş, astfel că părinţii nu au întâmpinat dificultăţi până acum şi nici momente de panică. Roxana este astroloaga vedetelor, cea care le-a spus divelor noastre când se vor aşeza la casa lor şi vor deveni mămici, şi în aproape toate cazurile predicţiile ei s-au şi adeverit. De ceva timp, blonda este ea o femeie împlinită şi cu o viaţă de familie frumosă despre care a povestit pentru Click!

Astroloaga vedetelor s-a măritat şi a născut în Elveţia   

"Helena Eliza are deja o lună și două săptămâni, o empatie și un instinct înnăscut, iar pentru că e un bebe fericit în a 4-a seară a început să fredoneze cum putea ea în somn fragmente de melodii, cu care acum ne trezește dimineața. La maternitate, noi eram părinții care îi cântăm, iar ea se liniștea spre surprinderea medicilor. Acum îi povestim ce pas cu pas ce facem în timpul zilei și chiar îi explicăm ce gust au unele alimente, ce filme am văzut și nu ne oprim aici. Ea se uită mereu foarte interesată, acest lucru fiind de-a dreptul uimitor.

bebe-roxana-lusneac.jpg

helena eliza fetita roxana lusneac
Bebeluşul Roxanei Luşneac a adus fericire şi linişte în viaţa astroloagei
Foto: arhivă personală

Eu am văzut pe harta ei astrologică din primul minut că e un suflet matur care nu ne-a ales întâmplător ca părinţi și am înțeles și lecția. A luat ascendentul tatălui din Vărsător, dar și semnul Lunii, adică al gândirii, emoțiilor în Berbec. Nu e o surpriză, deoarece de la prima privire toată lumea îmi spune cât seama cu el", a spus Roxana Luşneac.

Roxana Luşneac s-a cununat civil în Elveţia cu puţin timp înainte să nască şi urmează să facă ceremonia religioasă în România. 

Astroloaga vedetelor nu a trecut nicio clipă prin depresia postnatală

Roxana a explicat că deşi i-a fost extrem de greu în ultima lună de sarcină şi până la momentul marii întâlniri, nu s-a lăsat niciun minut copleşită de dificultăţi.  "Nu am avut de ce să fac o depresie după naștere, deși am stat în travaliu aproape 48 de ore până s-a hotărât cea mică să își aleagă ora sosirii ei, iar acum nu am decât motive de mulțumire lui Dumnezeu. Se spune că prin durerile nașterii se spală karma până la mai multe generații anterioare, iar acest gând m-a susținut", a mai spus tânăra mămică. Roxana Luşneac a născut în Elveţia şi recunoaşte că dacă ar fi fost în România ar fi optat pentru operaţia cezariană, pe care în străinătate medicii o fac doar dacă mama are indicaţie pentru aşa ceva. De la finele anului 2018, Roxana îşi va relua consultaţiile şi va face din nou astrograme și previziuni pentru 2019. 

 

Citeşte şi:

 

Exclusiv! Copilul Valentinei Pelinel va avea o viaţă lipsită de griji! Vezi astrograma completă

Situaţie amoroasă complicată pentru Marcel Toader: "Va mai avea o căsnicie, dar nu va iubi!

Loading...