E cam greu de ghicit vârsta unor vedete, după ce au apelat la operaţii estetice. În comparaţie cu colegele lor de breaslă, născute la doar câţiva ani diferenţă, divele arată impecabil. Totuşi, injecţiile-minune sunt ca un bumerang căci, deşi le-au intinerit, le-au transformat foarte mult din punct de vedere fizic şi nu neapărat în bine.


Daniela Crudu (30 de ani) este o abonată a cabinetelor estetice. La 17 ani îşi punea silicoane pe semnătura tatălui, iar la 28 de ani le-a înlocuit cu unele un pic mai mari. Dornică să aibă o faţă de păpuşă, Daniela Crudu a scăpat de bărbia dublă, şi-a augmentat buzele şi a apelat la stomatolog pentru faţete dentare. Ea şi-a recăpătat talia cu o nouă intervenţie chirurgicală, liposculptură. La polul opus, Adela Popescu (33 de ani) a menţionat adesea că nici nu vrea să audă de injecţii sau de operaţii, pentru a ţine timpul în loc.

5.jpg

+40 - Brigitte (43 de ani) are buze mărite, implant mamar, nas operat, injecţii la nivelul feţei, dar şi posterior mărit

 

Recunoaşte că apelează doar la diete, pe bază de sucuri naturale. Şi vedeta tv Brigitte Năstase (43 de ani) este “tunată” din cap până în picioare.

6.jpg

+40 - Gabriela Cristea (45 de ani) se teme de bisturiu

 

La nivelul buzelor are 19 tăieturi,  după ce, în 2014, a decis să-şi scoată substanţa cu risc cancerigen, bioalcamidă, injectată pe când avea 25 de ani. Mai are o reconstrucţie musculară la nivelul feţei, implant de sprâncene, implanturi mamare, o rinoplastie, iar în mai 2017 şi-a mărit şi posteriorul, pe care şi-l pune în evidenţă în rochii mulate pe trup.

77.jpg

+50 - Mihaela Rădulescu (50 de ani) are nasul micşorat, buzele mărite, implant mamar

 

Însă Gabriela Cristea (45 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Like a Star”, de la Antena Stars, are o altă opinie privind operaţiile estetice: ”Eu nu am nici o operaţie. Mi-e frică de ideea de chirurgie”, menţiona ea, în ”Taifasuri”. 

1.jpg

+50 - Ileana Şipoteanu (53 de ani) n-a apelat niciodată la chirurgie şi la injecţii

 

De departe, Mihaela Rădulescu  (50 de ani) este vedeta care se teme cel mai mult de trecerea timpului. Ea şi-a făcut mai multe intervenţii chirurgicale la nivelul feţei: şi-a modificat pomeţii, şi-a injectat acid hialuronic  în buze, şi-a operat nasul şi are implant mamar. Iată că, deşi este cu trei ani mai mare, solista Ileana Şipoteanu (53 de ani) mizează pe naturaleţe.

10.jpg

+70 - Sofia Vicoveanca (78 de ani) foloseşte doar un machiaj discret

 

Nu a apelat nici la faţete dentare, nici la injecţii care să-i mascheze ridurile. În plus, are şi o siluetă de invidiat.

2.jpg

+70 - Elena Merişoreanu (73 de ani) şi-a făcut tatuaj la sprâncene şi injecţii antirid

 

Solista Elena Merişoreanu a împlinit luna aceasta 73 de ani, dar nici că îi dai vârsta reuşind să fenteze trecerea timpului atât cu diete, cât şi cu ajutorul unor mici retuşuri. ”Am recurs şi la injectări anirid cu botox. Mi-am băgat acid hialuronic în jurul buzelor şi în riduri, am sprâncenele tatuate cu tuş thailandez”, a declarat ea.

8.jpg

+80 - Marina Voica (83 de ani) nici nu-şi vopseşte părul

 

Cât o priveşte pe Sofia Vicoveanca (78 de ani), solista este naturală 100%. Nu a bătut la uşa vreunui medic specialist, nu-şi vopseşte părul şi se machiază discret: ”Nu mă uit în buletin, ca să nu îmi stric ziua”, a declarat ea, pentru adevarul.ro.

9.jpg

+80 - Maria Ciobanu (82 de ani) are faţete dentare şi injecţii la nivelul feţei

 

Nu în cele din urmă, Maria Ciobanu (82 de ani) şi-a pus faţete dentare, dar are şi un ten perfect, apropiaţii ei susţinând că vedeta a apelat la  injecţiile-minune. Ea a negat însă: ”Nu m-am dus în America să mă operez, dar am grijă de ten cu produse naturiste”, a menţionat artista stabilită peste Ocean.

La 83 de ani, Marina Voica are un trup perfect chiar şi acum, însă tenul îi trădează vârsta: ”Am slăbit, am 45 de kilograme. Orice pun pe mine îmi stă bine”, ne-a spus ea. 

 

Loading...