În ciuda numeroaselor cazuri de COVID-19, vedetele din Bucureşti nu rezistă baricadate în casă. Unele au ieşit să se relaxeze la cumpărături, sau la o cafea, şi s-au îmbrăcat de parcă ar face parada modei.


Lidia Buble a purtat o ţinută “zebră”, iar Brigitte Pastramă a avut haine colorate, de la un celebru brand. Şi le-a asortat cu masca!

Au stat cât au putut în casă, au respectat regulile impuse de autorităţi şi s-au conformat în ceea ce priveşte purtarea măştilor de protecţie în locuri aglomerate.

Fotoreporterii Click! le-au surprins pe Lidia Buble (30 de ani) şi pe Brigitte Pastramă (44 de ani) alături de soţul ei, Florin, în timp ce se întoarceau de la cumpărături sau de la cafea.

Fata preo­tului s-a despărţit de Răzvan Simion, aşa că iese mai mereu în compania prietenelor sau chiar a familiei. 

img_7771_copy.jpg

Brigitte a îmbrăcat haine de la Balenciaga

De data asta, a savurat o cafea cu fratele ei şi cea mai bună prietenă, şi anume mama sa, care a venit tocmai de la Deva să îşi vadă doi dintre cei zece copii. Au zăbovit la poveşti mai bine de o oră, apoi celebra cântăreaţă a părăsit incinta singură.

Îmbrăcată într-un compleu ”zebra”, cu pantaloni şi bluză, şi accesorizată cu fes şi geantă de firmă, perfect machiată şi coafată, Lidia s-a urcat în bolidul cumpărat de fostul iubit anul trecut de ziua ei.  

Şi Brigitte a făcut provizii şi cumpărături în adevăratul sens al cuvântului. A fost însoţită de Florin, soţul ei, care în urmă cu câteva zile a bruscat-o în plină stradă. Iată că fosta nevastă a lui Ilie Năstase l-a iertat şi  acum ei se comportă ca un cuplu normal.

93_copy.jpg

Brigitte şi Pastramă au cumpărat o găleată de sos de roşii

Au pus sacoşele pline cu ardei şi cu varză şi o ditamai găleata cu ketchup pentru shaorma în portbagajul Porsche-ului lui Brigitte, apoi au plecat spre casă. 
Aceasta a îmbrăcat haine de la Balenciaga şi a purtat încălţăminte de la acelaşi brand celebru, la care a asortat o geantă Hermes de peste 20.000 de euro.

 

 
 
Loading...