Celia, artista care a cunoscut succesul în România cu hit-ul ”Şoapte”, şi-a căutat fericirea pe alte meleaguri, sătulă să mai verse lacrimi amare după fostul iubit Mihai Bendeac. Şi şi-a găsit-o tocmai în Australia, alături de soţul ei, Ardell Ancuţa, şi de fiul lor, Angelo. Nu vrea să renunţe definitiv la muzică, ba chiar pregăteşte o relansare în ţara natală.


Multe vedete de pe plaiurile noastre mioritice, ajunse în impas pe plan profesional, au trecut graniţa în speranţa că vor cunoaşte celebritatea, însă scoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Dar, ceva bun tot li s-a întâmplat, căci le-a tăiat calea fericirea, aşa că nu au de ce să se plângă. Cel mai elocvent exemplu este Celia, pe numele său real Cristina Ioana Ancuţa (31 de ani), fosta solistă din trupa „Elegance”. Nu mai departe de acum trei ani, ea l-a întâlnit în Australia pe fermierul Ardell Ancuţa, un bărbat galant şi frumos, care a ajutat-o să dea uitării necazurile amoroase, avute la Bucureşti, cu Mihai Bendeac.

celia2-787687687.jpg

Ce frumoasă familie are Celia: alături de Angelo, fiul ei, și Ardell, soţul

A fost dragoste mare încă din prima clipă, aşa că, într-o ordine firească, au urmat nunta şi botezul fiului lor, Angelo. Celiei i-a rămas însă gândul la muzică, aşa că în urmă cu trei luni a revenit în ţară, pentru a realiza un videoclip cu tânărul solist Karym. În plus, ea a promis că va lansa şi câteva piese în colaborare cu Casa de producţie a Ralukăi, ”Quantum music”, dar şi cu DJ Sava, un producător de succes.

Cât o priveşte pe Andreea Antonescu (34 de ani), cea care în anii 2000 dădea lovitura cu trupa André, aceasta s-a stabilit în 2014 în America, lângă Los Angeles, alături de soţul ei, Traian Spak, şi de fiica lor, Sienna (5 ani). Nu a avut succes ca artist pe ”Pământul Făgăduinţei”, reuşind doar să prindă câteva scurtmetraje şi să cânte pentru diaspora. Prin urmare, din 2015, ea face naveta în România, pentru a mai scoate un ban din concerte.

Nici cântăreaţa Anamaria Ferentz (40 de ani), stabilită de 5 ani în Los Angeles, nu a fost luată în serios de producătorii muzicali americani, astfel că s-a adaptat din mers, pentru a se putea întreţine. A lucrat ca profesoară de muzică la o grădiniţă, apoi a urmat cursurile de agent imobiliar. Cântă pentru diaspora şi se împlică în organizarea de evenimente.

Şi Catrinel Sandu (39 de ani), fosta ”bebeluşă” de la ”Cronica Cârcotaşilor”, a trecut Oceanul, în urmă cu zece ani, după ce s-a îndrăgostit de fostul mare jucător de tenis Gabriel Trifu. Ei locuiesc în Florida şi au împreună două fetiţe, pe Sara (7 ani) şi pe Lara (3 ani). Catrinel a fost o vreme profesoară de dans, iar acum se ocupă, alături de soţ, de academia lui de tenis. Catrinel revine în ţară în fiecare vacanţă de vară, şi acceptă mereu colaborări cu televiziunele din România. În 2011, a concurat la ”Dansez pentru tine” (PRO TV) însă, în timpul repetiţiilor, a suferit un grav accident la piciorul drept, care a adus-o pe masa de operaţie.  

Gemenele Indiggo sunt actriţe la New York

indiggo87876.jpg

Fetele de la Indiggo au devenit celebre în SUA

Gabriela şi Mihaela Modorcea şi-au luat lumea în cap, în 2005, după ce au ratat finala naţională Eurovision şi au declanşat un scandal de pomină. Au devenit populare în 2008, în urma participării la „America’s Got Talent”, unde celebrul David Hasselhoff le-a poreclit „Nevestele lui Dracula”. În perioada 2005-2009 au avut câteva apariţii în filme şi în seriale marca Hollywood, precum “Van Wilder 2” şi “Law&Order: Special Victim Unit”. În prezent, ele joacă la Teatrul ”Elektra”, din New York, într-un spectacol regizat după cartea Mihaelei, “Wicked Clone”.

Anca Neacşu cântă în staţiunile de lux din Turcia

naka9999.jpg

Anca Neacșu, alături de soţul ei, Sekan Yaman

Fosta solistă a trupei ASIA, Anca Neacşu (36 ani), locuieşte de mai bine de patru ani într-o superbă staţiune din Turcia, unde s-a stabilit de dragul soţului ei, Serkan Yaman, managerul unui hotel. Chiar dacă a părăsit România, cântăreaţa nu şi-a abandonat cariera, dimpotrivă, susţine că are contracte în cluburile din staţiunile de lux din Antalya şi din Kuşadasi. Totuşi, ca fanii din România să nu o dea uitării, ea revine în fiecare vară, pentru a înregistra piese noi. Anca se simte ca o prinţesă în ”Ţara Semilunei”: ”Nu mă sperie atentatele din Turcia, căci noi locuim departe de Istanbul, e un loc foarte liniştit”, ne-a spus Anca. 

Loading...