Weekendul trecut, toată spuma show-biz-ului s-a împărțit în două, pentru a onora invitațiile la petrecerile cu ștaif ale Oanei Roman (42 ani) și Monicăi Tatoiu (61 ani), care au decis să îmbrace din nou rochia de mireasă.


Oana, fiica lui Petre Roman, a serbat patru ani de la căsătoria cu Marius Elisei. Ea a purtat vineri, la aniversarea ”Nunții de flori”, o rochie crem, asemănătoare cu cea a prințesei sale, Isabela. Cheful a avut loc la un local de fițe din București, unde au fost așteptați în jur de 150 de invitați: ”Soțul meu a stat cu mine, la spital, când m-am operat, el m-a spălat, este un tată foarte bun pentru fetița noastră”, îl lăuda Oana pe Marius.

11_4-doar-poza-din-stanga.jpg

Monica și Victor Tatoiu și-au reînnoit jurămintele la Biserica Visarion

Nici Monica Tatoiu nu s-a lăsat mai prejos, și, sâmbătă, ea și soțul ei, Victor, și-au reînnoit jurămintele, la Biserica Visarion, la 30 de ani de la cununie. Cu o seară înainte,  Monica Tatoiu a publicat o  fotografie de la tradiționala petrecere a «burlăcițelor». După slujba de la biserică a urmat o petrecere cu 150 de persoane, printre ei numărându-se și soliștii George Rotaru și Mariana Birică. Vedeta a purtat o rochie retro, vișinie, din America: ” Eu îi datorez multe soțului meu, mi-a organizat viața. Victor, când dansează cu mine, o face cu ochii închişi. De atâţia ani!”, a povestit ea, într-un interviu pentru OK! Magazine. 

Loading...