Toate sunt mămici, trecute de 30 de ani, însă sunt super-sexy. Nu doar din faţă, ci şi din spate! Iar pentru partea dorsală Vica Blochina, Alina Laufer şi Raluca Podea au apelat la esteticieni. Le-au luat grăsimea de pe anumite zone ale corpului şi le-a bombat fundul cu ea.


E isterie printre vedete cu moda ”fundului de braziliancă”. Româncele noastre consideră că un posterior perfect este acela bombat, săltăreţ şi tare ca piatra, precum cel al femeilor din Brazilia, care sunt renumite pentru acest ”bagaj genetic”.

Soţia sexy a ministrului Laufer, de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice

16938899_10212318046085631_5342811320861913335_n.jpg

Alina Laufer, Ilan Laufer, ministru tanar, operatii estetice, guvernul Grindeanu
Alina şi Ilan Laufer s-au căsătorit în 2013
foto: arhivă personală

A divorţat în 2012 de solistul George Papagheorghe, iar acum este actuala soţie a celui mai bogat secretar de stat din Guvernul Grindeanu, Ilan Laufer (n.r. secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri). Alina Laufer (33 de ani) este de departe cea mai “tunată” vedetă de la noi dar, spre deosebire de alte domnişoare, ea îşi asumă fiecare tăietură de bisturiu. Cu greu mai găseşti o zonă pe corpul Alinei care să nu fie atinsă de chirurgul estetician.

18136666_1684275181587811_1580793775_n.jpg

Alina Laufer, Ilan Laufer, ministru tanar, operatii estetice, guvernul Grindeanu
Aşa arăta Alina în timpul mariajului cu George. Acum e total schimbată

 

Vedeta a suportat cu stoicism durerile şi a investit bani grei în corpul ei, aproximativ 20.000 de euro, dar rezultatele sunt de revistă. În primăvara lui 2015, tânăra afaceristă şi-a operat nasul, şi-a făcut un lifting în zona de jos a feţei, pielea de pe gât fiind acum mult mai întinsă, dar şi liposucţii la coapse şi abdomen. Grăsimea extrasă din aceste zone i-a fost apoi injectată în fese, Alina ieşind din sala de operaţie a medicului Călin Doboş cu un fund bombat, de braziliancă.

11751342_852549648134138_1291697821_n.jpg

Alina Laufer, Ilan Laufer, ministru tanar, operatii estetice, guvernul Grindeanu
Alina Laufer şi-a înjectat în fese grăsime proprie

 

Dar asta nu e tot: blondina are silicoane şi injecţii cu acid hialuronic în faţă şi în buze. Din păcate, Alina s-a transformat atât de mult, încât ar trebui să-şi schimbe şi poza din buletin. Pomeţii sunt mai proeminenţi, buzele mai pline, pielea feţei perfect întinsă, iar ochii mai alungiţi.

Însă, cum aceste forme nu se pot dobândi prin sport şi nici nu s-a descoperit vreun aliment minune, Vica Blochina, Alina Laufer şi Raluca Podea au apelat la tehnici moderne pentru a-şi creşte partea dorsală.
Cea mai populară procedură, considerată şi cea mai ”sănătoasă”, este injectarea cu grăsime proprie, iar prima vedetă din showbiz care a uimit după ce a apărut cu un funduleţ bombat, a fost Alina Laufer (35 de ani).
În primăvara lui 2015, afacerista s-a internat la o clinică specializată pe servicii estetice, iar medicii i-au luat grăsimea de pe coapse, talie şi braţe, în total cam 2 litri de grăsime, pe care i-a introdus în posterior. Intervenţia a costat 3.000 de euro, însă a  meritat.
Un an mai târziu, în luna februarie, i-a venit rândul Ralucăi Podea (32 de ani). Blonda s-a plâns că fundul ei nu mai este atât de ferm şi că i s-a lăsat.

12-13-vedetete-doctor-chawi.jpg

Medic estetician Chawi Youssef

Modelarea şi augmentarea feselor, aşa cum este denumirea medicală a aceastei proceduri, se poate realize prin trei modalităţi: cu grăsime proprie, cu implant de silicon şi prin injectarea cu acid hialuronic.
 ”Cea mai populară metodă este prima, sau lipofillingul, însă pacientul trebuie să aibă suficientă grăsime. E necesar cam un litru de grăsime pură pentru ambele fese, întrucât în timp se resoarbe şi rămâne în zona respectivă jumătate din cantitatea introdusă. O astfel de procedură costă între 3.000 şi 4.000 €, iar recuperarea se face în câteva săptămâni”, ne-a spus medicul estetician Chawi Youssef.
 
 
Loading...