Agitaţie mare ieri la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti. Delegaţia României la Eurovision se pregătea să urce în avionul de Kiev, Ucraina, de unde speră să revină în glorie. Ilinca Băcilă şi Alex Florea şi-au luat cu ei talismane, dar şi “îngerii păzitori”, mai exact, pe mămicile lor.


Ilinca Băcilă (18 ani) şi Alex Florea (25 de ani), interpreţii piesei “Yodel It”, pe care o vor cânta pe scena din Kiev, compozitorul Mihai Alexandru şi Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Eurovision, s-au întâlnit ieri cu jurnaliştii români, înainte de aventura ucraineană. Ilinca a fost însoţită de mama ei, obişnuită deja cu camerele de luat vederi, căci fiica ei a participat şi la “Vocea României”, şi la “X-Factor”. “Ilinca mai are o soră, Simina, de 13 ani. Ea nu cântă, deşi ar vrea, însă are alte talente. Pot să vă spun că am încercat să le dau nume care să nu conţină litera «R», pentru că dacă ar fi fost rârâite, nu şi-ar fi putut pronunţa numele corect. Însă la Ilinca a scăpat şi un Maria, un nume sfânt”, ne-a povestit femeia, care va fi un real sprijin la Kiev pentru fiica ei.

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Alex Florea e susţinut la Eurovision atât de frate, cât şi de mămică
Foto: Sever Gheorghe

Nici Alex Florea nu a plecat singur, find însoţit şi el de mamă, dar şi de fratele lui mai mic, Cristian Goae, care face backing vocals pentru Alex şi Ilinca, pe scena de la Kiev. Anul acesta, la Eurovision, 18 ţări concurează în prima semifinală, cea din 9 mai, iar 19 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, pe 11 mai. Aici va concura şi România, pentru un bilet în marea finală din 13 mai.

Şi-au luat în bagaje  cruciuliţe şi mir

14-vedete-foto-3-1-col.jpg

Mihai Alexandru are două cruciuliţe la gât
Foto: Sever Gheorghe

Au încredere în ei, dar întotdeauna e loc şi de ajutor divin. Mihai Alexandru, compozitorul piesei “Yodel It”, Ilinca Băcilă şi Alex Florea au luat cu ei la Kiev talismane şi obiecte sfinţite, care să le poarte noroc. Ilinca şi Mihai ne-au spus că au în bagaje şi mir, pe care îl vor folosi înainte de a urca pe scenă.

14-vedete-foto-4-1-col.jpg

Alex a primit amuleta acum 5 ani
Foto: Sever Gheorghe

“Port la gât două cruciuliţe sfinţite, care au o mare însemnătate pentru mine. Doamne-ajută să ne întoarcem cu un rezultat bun de la Kiev”, ne-a spus Mihai Alexandru. Rocker-ul Alex Florea ne-a arătat şi el amuleta primită în urmă cu 5 ani, de la nişte buni prieteni.

 

Loading...