Fanii reality-show-ului “Survivor-România”, de la Kanal D, filmat în Republica Dominicană, au putut observa cât de mult au slăbit trei dintre cei mai buni Faimoşi. Este vorba de Cătălin Moroşanu, Jador şi Culiţă Sterp. Cei trei au intrat în competiţie cu burtică şi acum au pătrăţele, atât din cauza efortului, cât şi a foamei pe care o fac acolo.


Suferă baba la frumuseţe, spune o vorbă din popor! Reality-show-ul de la Kanal D îi face pe concurenţi să arate bine, mai ales pe cei care au intrat în competiţie cu burtică, precum Cătălin Moroşanu (36 de ani), Jador (23 de ani) - numele real - Remus Ionuţ Dumitrache şi Culiţă Sterp (28 de ani). Moroşanu a mai participat şi la alte show-uri, iar înainte de a pleca în Republica Dominicană spunea că vrea să dea jos din cele 114 kilograme pe care le avea. 

2-culita_sexy_copy.jpg

Acum, Culiţă şi Jador au pătrăţele pe abdomen

“Ştiu că va fi greu, mai ales că acum am 114 kilograme, dar va fi o ocazie excelentă pentru a slăbi şi de a-mi pregăti revenirea în ring în 2021 pentru o nouă revanşă”, a scris el pe Instagram. 
Mai în glumă, mai în serios, Moroşanu a spus că îşi propune să slăbească în Republica Dominicană, aşa că va da tot ce poate în probele dificile, pe care va trebui să le treacă cu brio. 

3-jador_cu_hhmuschi_copy.jpg

Acum, Culiţă şi Jador au pătrăţele pe abdomen

„Pentru mine este o provocare uriaşă să particip la acest reality-show, pe care îl văd ca pe o competiţie adevărată. ­Mi-aş dori să fac performanţă acolo, dar şi să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe rea­lity-show-uri puternice, şi Survivor lipsea din palmaresul meu”. Deja el a dat jos 12 kilograme.
Şi Culiţă a intrat cu burtică şi acum are deja pătrăţele. Şi el a dat jos în jur de 10 kilograme. Obişnuit cu munca a crezut că probele fizice vor fi floare la ureche.

 

4-morosanu-suggrvivor_copy.jpg

Lui Moroşanu i-a rămastricoul larg de când a dat jos 12 kg

Dar iată că e mai greu decât se aştepta, iar lipsa mâncării şi-a spus cuvântul. Şi Jador a slăbit 8 kilograme, însă accidentarea de acum două săptămâni l-a trimis la spital, unde, spre bucuria lui, s-a mai întremat şi din punctul acesta de vedere. 
Convalescenţa i-a priit aşa cum au putut observa telespectatorii aseară, când Faimosul şi-a reluat locul în echipă.  
Solistul de manele nu doar că a slăbit la Survivor, dar a reuşit să facă pătrăţele aşa cum era obişnuit acasă când mergea regulat la sală. 

5-catalfffin-morosanu-de-la-survivor_copy.jpg

„Moartea din Carpaţi” îşi permite să stea şi la bustul gol acum

“Mi-am dorit  să intru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a spus Jador, înainte de a intra în show.
 
 
Loading...