Un bărbat din Bucureşti a făcut senzaţie vineri seara, pe scena de la „Românii au talent” (Pro TV). Nu cu talentul, ci cu imaginea lui. Avea nu mai puţin de 200 de piercinguri. Şi se pare că nimeni nu a reuşit să-l convingă să renunţe la ele.


Cezar Remus Carpovici este singurul  român care a câştigat dreptul de a apărea cu piercingurile pe faţă în poza din buletin. Şi-a descoperit pasiunea pentru ele în urmă cu aproximativ 16-17 ani.

Are sute de găuri pe tot corpul, chiar şi în zone foarte sensibile. Cu toate acestea, mărturiseşte că nu suportă durerea şi că mereu îşi face anestezie atunci când se găureşte. Este inginer de profesie. A lucrat în urmă cu mai mulţi ani la o bază de autobuze, dar de câţiva ani, de când i-a murit mama şi tatăl s-a îmbolnăvit, a fost nevoit să rămână acasă pentru a-l îngriji. „Am venit aici să schimb imaginea românilor, cumva intoleranţi faţă de modificările corporale. Am peste 200 de piercinguri. Am avut şi mai multe, însă le-am mai scos. Acum am o imagine mai umană. Înainte mai comentau oamenii când mă vedeau, dar în ultimul timp preferă să facă selfie-uri cu mine”, a declarat vineri seara bucureşteanul. Apoi s-a apucat de cântat. Mare greşeală, pentru că juraţii nu ştiau cum să-şi acopere mai bine urechile. L-au oprit cu 4 „X”, nu înainte de a se declara fascinaţi de imaginea lui. Florin Călinescu şi-a făcut chiar un selfie cu ciudatul bărbos.

2-3-bd-baza1.-1col-romanii-au-talent-938a0935.jpg

Florin Călinescu “s-a tras în poză” cu Cezar

 

 
 
Loading...