Actorul Augustin Viziru a avut onoarea de a jucat împreună cu Stela Popescu în producţii precum “Războiul sexelor” sau “Iubire şi onoare”, seriale care au făcut audienţe formidabile la Acasă TV (acum PRO 2). Augustin Viziru a rememorat, pentru Click!, cele mai frumoase moment pe care le-a trăit, la filmări, alături de regretata Stela Popescu.


În perioada de aur a telenovelelor româneşti, Augustin Viziru (37 de ani) a avut onoarea de a juca alături de mai mulţi actori de top. “Stăteam şi mă gândeam că am jucat în telenovele alături de actorii mari, am avut onoarea de a juca alături de monştri sacri ai Romaniei şi, din păcate, mulţi nu mai sunt printre noi. Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Jean Constantin şi acum Stela Popescu. Din păcate, majoritatea actorilor din Generaţia de Aur s-a cam dus. În <Iubire şi onoare> (2011), Stela Popescu o juca pe mama mea şi eu trebia să fiu foarte rău cu ea, ca şi personaj. Dar nu prea îmi ieşea, pentru ca ea era aşa simpatică. Toată lumea era agitată, însă ea era calmă, sigură pe ea, mai dădea câte o glumiţă. Era o femeie trecută prin viaţă, foarte inteligentă, ştia de toate”, ne-a povestit Augustin Viziru.

stela_popescu_filmare_razboiul_sexelor_10-10-2007_4-30-05_pm_4368x2912.jpg

Stela Popescu, telenovele, Augustin Viziru, roluri, Iubire şi onoare, Acasa TV, Regina, Aniela
În "Războiul sexelor" (Acasă TV) a jucat şi Alexandru Arşinel

Stela Popescu n-a avut în palmares doar această telenovelă, ci mult mai multe, făcând parte, mulţi ani, din familia MediaPro. A jucat-o pe Tincuţa în “Războiul sexelor” (2007), pe Sofia, în “Regina” (2008), pe Parascheva "Chiva" Laptaru în “Aniela” (2009).

Viziru a dat telenovelele pe filme

Augustin nu s-a îndepărtat de actorie după terminarea telenovelelor, ba din contră. “Acum joc în <Ghinionistul>, film care va avea premiera pe 8 decembrie, şi în care mai joacă Gheorghe Visu, Sali Levent, Ruby şi Diana Dumitrescu. Este primul rol în care nu vorbesc, personajul meu a avut un atac cerebral, e ipohondru. Însă cel mai bun rol al meu, de departe, mi s-a părut Armando din <Regina>. Am simţit bine personajul. Tot anul acesta apar şi în serialul <Umbre>, de la HBO, rol care mi-a plăcut foarte mult. Îmi place să mă bag în secvenţe de bătaie şi chiar glumeam cu regizorul Iura Luncaşi, că eu nu primesc un rol în care să stau în pat cu una, pe muzică, primesc doar roluri de băieţi răi”, ne-a povestit Augustin, care a rememorat şi începuturile lui ca actor.

gh._dinica_si_stela_popescu_in_aniela.jpg

Stela Popescu, telenovele, Augustin Viziru, roluri, Iubire şi onoare, Acasa TV, Regina, Aniela
Gheorghe Dinică şi Stela Popescu, în "Aniela"

“Mie imi place să joc, am descoperit asta dintr-o întâmplare, după ce m-a dus Lucian, fratele meu, la un casting, unde am luat primul rol în 2008. Apoi, 9 ani de zile n-am ieşit din antagonist (rol negativ). Îmi place foarte mult ceea ce fac dar, din păcate, nu sunt proiecte constante. Eu nu sunt un om simplu. Într-un proiect în care intru trebuie să fiu bine plătit, trebuie să-mi şi placă, iar din păcate nu se mai întâmplă astfel de lucruri. În România am refuzat destule proiecte pentru că nu vreau să mă stresez, să mă enervez şi să nu meargă treaba cum trebuie. Am fost la câteva emisiuni de televiziune, dar nu cred că mai merg pentru că nu mă reprezintă”, ne-a mai spus Augustin.

stela-popescu-vine-acasa-in-telenovela-iubire-si-onoare_3.jpg

Stela Popescu, telenovele, Augustin Viziru, roluri, Iubire şi onoare, Acasa TV, Regina, Aniela
Stela Popescu a jucat cu Augustin Viziru în "Iubire şi onoare"

iubire_si_onoare_1.jpg

Stela Popescu, telenovele, Augustin Viziru, roluri, Iubire şi onoare, Acasa TV, Regina, Aniela
Augustin Viziru, în "Iubire şi onoare"

 

 
 
Loading...