Pe Augustin Viziru, fratele mai mic al lui Lucian Viziru, toată lumea îl cunoaşte, însă puţini ştiu cum a debutat. Şi nu în cinematografie, aşa cum mulţi şi-ar fi imaginat, ci în muzică, domeniul în care fratele lui era deja celebru. Click! îţi spune despre debutul său, dar şi ce face acum simpaticul actor.


Azi, 7 august, Augustin Viziru împlineşte 38 de ani. În urmă cu peste 20 de ani, pe vremea când exista trupa Gaz pe foc, din care făcea parte şi Lucian Viziru, acesta a vrut să-şi facă fratele vedetă. Aşa că a mai găsit un băiat, formând astfel trupa „DA”. Cei doi au scos o piesă, au avut lansare într-un club din Bucureşti, unde dansatoare era Catrinel Sandu, iubita de atunci a lui Lucian, însă trupa nu a rezistat prea mult. Multă vreme, Augustin a făcut tenis de performanţă, la fel ca fratele său, care la un moment dat a intrat în familia postului Acasă TV.

12-13-vedete-fratii-vizirua.jpg

augustin si lucian viziru
Augustin şi Lucian au participat împreună şi la ”Ferma Vedetelor” (PRO TV)
foto: arhiva personală

La scurt timp a venit şi Augustin, fiind distribuit în “Lacrimi de iubire”, în 2005. De atunci, Augustin se poate declara actor, iar cel care l-a ajutat şi i-a dat sfaturi a fost regizorul Iura Luncaşu, cu care a colaborat în multe dintre serialele şi telenovelele realizate la Acasă sau Pro TV. A mai jucat în “Regina”, “Aniela”, “Iubire şi onoare” sau Pariu cu viaţa”, iar apoi, când nu s-au mai făcut astfel de producţii, a apărut în emisiuni de tip reality- show, după care, în filme. Anul trecut a jucat din nou într-un film regizat de Iura Luncaşu, “Ghinionistul”, iar acum colaborează din nou cu celebrul regizor.

12-13-vedete-viziru-2.jpg

Iura Luncasu, Acasa TV, telenovele, cum sa renunti la fumat, terapii alternative fumat, acupunctura
Augustin Viziru, alături de Iura Luncaşu

El va juca un rol principal în “Faci sau taci”, proiect pentru care au început deja filmările. Alături de el vor mai juca Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia Huidu, Ana Baniciu, Cristina Vişterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu. Timp de 22 de zile, Iura Luncaşu va filma în 13 locaţii diferite din Banat. Conform spuselor regizorului: ,,Locaţiile sunt spectaculoase. Filmăm în Timişoara, la Cheile Nerei, în centrul vechi din Oraviţa, în nişte locuri încărcate de istorie, cum ar fi primul teatru şi primul baraj din România. Bineînţeles că ne întoarcem cu o deosebită plăcere la Văliug, unde urmează să facem nişte secvenţe foarte interesante, prin munţi”, a declarat Iura Luncaşu, care a făcut un pariu cu Augustin. Dacă acesta va slăbi peste 15 kilograme îi va oferi rolul din film. Ceea ce s-a şi întâmplat.

sali-levent-augustin-viziru-bogdan-malaele.png

Sali Levent, Augustin Viziru şi Bogdan Mălăele
 
 
Loading...