Casele vedetelor care au sfârşit în mod tragic au pus pe fugă o parte din chiriaşi. Şi pe bună dreptate, pentru că, potrivit poveştilor lor, se întâmplau o serie de lucruri ciudate. În apartamentul Mălinei Olinescu, spre exemplu, se simţea miros de parfum, iar în locuinţa Mihaelei Runceanu zbârnâia telefonul în miez de noapte.


Mălina Olinescu (37 de ani) şi-a curmat zilele, aruncându-se de la balconul apartamentului său, situat la etajul şase al unui bloc din apropiere de Gara de Nord. Gestul cântăreţei a născut tot felul de controverse. Persoane din anturajul acesteia au mărturisit că suferea din cauza iubitului său, Sebi, mai tânăr cu 12 ani decât ea, cu care se certase. După moartea ei, s-a spus că Mălina ar fi cedat psihic după un conflict cu acesta. Pe de altă parte, Călin Geambaşu, un prieten apropiat al interpretei, a susţinut că ea ar fi alunecat de la balcon, fiind sub efectul unui tratament antidepresiv. În urma anchetei, s-a stabilit, însă, că solista s-a sinucis.

La Mălina Olinescu se simte miros de parfum

2-3-bd-2.-3col-bloc-malina-olinescu.jpg

Acesta este blocul în care a locuit Mălina Olinescu

EXCLUSIV «La trei ani de la moartea Mălinei, a ieșit soarele!»

Doina Spataru si Malina Olinescu.jpg

Doina Spataru si Malina Olinescu
Doina îşi revine cu greu după decesul fiicei sale, Mălina
Citeste tot despre: 

Ieri, mama ei, solista Doina Spătaru, a comemorat-o pe Mălina la mormântul din cimitirul Sfânta Vineri din Capitală.

„Azi, soarele a strălucit la fel de puternic ca acum trei ani. Atunci, în ziua înmormântării, tot așa, s-a luminat brusc, după ce timp de o săptămână a plouat și a fost înnorat. Îl iau ca pe un semn de bine, că ea e bine acolo unde e. Am fost la cimitir. Sunt cu sufletul plin de ceea ce poate simţi orice mamă în situaţia mea”, ne-a declarat femeia, cu tristețe în glas.

Pe la mormântul Mălinei au trecut însă și prietenii artistei: „Am găsit acolo flori proaspete și candele aprinse, puse de oameni care o iubeau. Am împărţit sâmbătă pentru ea, așa cum cere tradiţia”, ne-a mai spus Doina Spătaru.

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu a închiriat apartamentul unui musulman, Muhamad Zubair care n-a avut nicio problemă să locuiască în casa în care a avut loc tragedia din 12 decembrie 2011. Bărbatul spunea, însă, că simţea un miros frumos, un parfum de femeie, care apare în casă fără nici o explicaţie. “Din când în când vine un miros frumos... Eu nu folosesc astfel de parfum, dar se simte câteodată”, spunea pakistanezul. Zubair nu a făcut nicio schimbare în apartament.

“Totul este exact aşa cum era când m-am mutat. Mi s-a spus că aici a locuit un superstar. Nu vreau să deranjez cu întrebările mele, sunt doar un simplu chiriaş. Dacă este casa ei, normal că spiritul ei revine în casă”, a precizat el. Bărbatul şi-a cumpărat casă, iar la scurt timp în locul lui a venit tot un pakistanez. “Am zugrăvit. Înainte, era galben, dar eu am făcut alb. Am schimbat televizorul şi frigiderul, pentru că voiam unele mai mari”, spunea pentru Click! noul chiriaş pe nume Abdullah. “Fiecare noapte este la fel. Nu mi-e frică să stau aici, ba chiar mă simt bine. Nu cred în fantome şi treburi de genul ăsta. Eu sunt musulman”, a mai spus acesta.

Se aud bocănituri din apartamentul lui Luchian Mihalea

 

Ioan Luchian Mihalea, fondator al grupurilor Song şi Minisong, a fost ucis în 1993 la 42 de ani. Artistul a avut o moarte trasă la indigo cu a mamei sale, ucisă tot în urma unui jaf, şi tot prin strangulare. Mihalea fusese atacat în holul locuinţei cu un obiect contondent care i-a sfărâmat  oasele craniului, apoi a fost strangulat cu două cabluri găsite în apartament. Criminalii, Nelu Lucian Gavrilă şi Ionel Păun au vrut să-l jefuiască. Anii au trecut, însă vecinii nu au uitat povestea, căreia i-au adaugat „ingrediente” dintre cele mai înfiorătoare. Locuinţa a fost închiriată constant unor studenţi, apoi s-a mutat o prietenă de-a soţiei lui Mihalea. „Proprietara casei, Adina Popescu, soţia lui Mihalea, m-a împuternicit să colectez eu banii de la chiriaşii de la apartamentul 9. În toţi aceşti ani, de după 1993, niciunul dintre cei care au locuit acolo nu a rezistat mai mult de o lună. Numai eu ţin minte trei rânduri de studenţi de la Politehnică care au venit disperaţi, mi-au plătit şi au zis că ei nu mai pot sta acolo, că aud strigăte şi bocănituri în fiecare miez de noapte!”, mărturiseşte Emilia Petre, una dintre vecine, deşi soţia lui Mihalea a adus de mai multe ori preotul să citească molifte.

Sună telefonul în garsoniera Mihaelei Runceanu

Mihaela Runceanu n-a fost uitată nici după 27 de ani

12-13-vedete-2-col-runceanu.jpg


Mihaela Runceanu este înmormântată în cimitirul buzoian Dumbrava
Citeste tot despre: 

Marți, la 27 de ani de la crima care a îngrozit întreaga ţară, la mormântul Mihaelei Runceanu, din cimitirul buzoian Dumbrava, au venit cu flori şi lumânări mai multe persoane, dar şi membrii unui fan club din Bucureşti: ”A venit o tânără de dimineaţă, cu un buchet de lalele. A fost şi domnul Runceanu, tatăl Mihaelei, dar pe mama ei nu am mai văzut-o. Sunt din ce în ce mai puţini oameni”, a declarat, pentru adevarul. ro, una dintre îngrijitoarele cimitirului Dumbrava. Mihaela Runceanu şi-a prevestit moartea: „Eu am să mor la 35 de ani. Dar nu vreau să mor în chinuri”. Criminalul a fost prins la mai puţin de două zile de la producerea asasinatului. Potrivit anchetatorilor, scopul crimei a fost jaful. 

 

La 1 noiembrie 1989, un glas de femeie anunţa Secţia 12 de Poliţie vestea morţii cântăreţei Mihaela Runceanu (34 de ani), care fusese strangulată de un tânăr de 21 de ani în garsoniera ei din Dristor. Apoi a fost incendiată pentru a şterge urmele odioasei crime. Vecinii susţin că nimeni nu a mai pus capul pe pernă în „garsoniera blestemată” de la parterul blocului 12, de pe Şoseaua Mihai Bravu. Din cauza „faimei”, nicio persoană nu a mai dorit să cumpere sau să închirieze garsoniera, părinţii regretatei artiste încredinţând-o, de-a lungul anilor, la peste 10 firme care, în mod misterios, s-au închis, unele după altele. O perioadă au locuit şi verişorii artistei. “Am locuit împreună cu Xenti şi cu mama în Bucureşti în garsoniera ei. A fost puţin înfricoşător, ani de zile suna telefonul întruna. Şi Mihaela spunea că-i suna telefonul mereu. Nu am aflat niciodată cine suna”, a spus Andreea, verişoara vedetei. “Patru ani de zile noi am locuit acolo. Au fost nopţi când telefonul fix suna şi când răspundeam se auzea un câine. Mult timp suna”, completează Xenti. „Nu a mai dormit nimeni în casa asta, mai ales că părinţii Mihaelei nu au chemat măcar un preot să slujească aici după ce fost ucisă, deci vă daţi seama că spiritul ei este rătăcit acum. Toţi cei care au trecut pe-aici au fost persoane juridice, chiriaşi, care n-au stat foarte mult!”, a spus Tamara Sandu, una dintre vecine.

Vecinii o vedeau prin curte pe Mădălina Manole

Tatăl și fratele Mădălinei Manole susțin că, după moartea Eugeniei, casa a început să trosnească

2-3-bd-1-4col.jpg


Ion şi Eugenia Manole s-au luptat în ultimii ani pentru a-şi vedea nepoţelul

Se spune că, timp de 40 de zile, sufletul celui decedat continuă să rămână în casă, şi că membrii familiei îi simt prezenţa.

2-3-bd-2-35col.jpg


Marian Manole spune că are grijă de tatăl lui: îi duce mâncare şi-l ajută la cumpărături

 

Este şi cazul fratelui Madălinei Manole, care pe 7 martie şi-a înmormântat mama: “Când m-am dus în vizită la tata am auzit trosnind mobila, cu siguranţă că era mama, care ne trimitea semne din lumea de dincolo, dar vedeam şi perdeaua mişcându-se, fără să fie curent. Mi se pare normal ca sufletul Eugeniei să apară prin casă, timp de 40 de zile. Ea şi sora mea au grijă de noi, din cer”, ne-a povestit Marian, care în decurs de şapte ani a pierdut cele mai dragi fiinţe.

Deşi s-a zvonit că Ion Manole, tatăl Mădălinei, este dependent de antidepresive, Marian susţine că adevărul este cu totul altul: “Tata nu este într-o stare de depresie continuă, aşa cum se spune. Este şi normal să plângă, merge la cimitir şi vorbeşte cu mama, adesea o şi simţim prin casă. El îi aude chiar şi paşii. Este un om bolnav, dar nu ia pastile d-alea, care te transformă în legumă. Probabil că lumea spune toate acestea din răutate, mulţi ar vrea să îl vadă în pământ, lânga mama. Părinţii mei s-au iubit vreme de 51 de ani, până când moartea i-a despărţit, e normal ca tatăl meu să fie trist şi să-şi plângă soţia. Eu şi nevasta mea avem grijă de el, îl vizităm, îi aducem mâncare, îl mai ajutăm la cumpărături”. Dar Ion Manole (75 de ani) a mai susţinut că are o legătură paranormală şi cu fiica lui, Mădălina, care a părăsit această lume pe 14 iulie 2000.

Ultima experienţă ar fi avut-o la sfârşitul anului trecut, în a doua zi de Crăciun: “Mădălina a venit la mama ei, a mângâiat-o pe mână şi i-a spus să nu o mai condamne pentru că nu ea şi-a făcut asta. Iar cu câteva zile înainte a trecut prin faţa geamului şi m-a strigat: «Tati, tati». M-am dat jos din pat, m-am uitat pe stradă şi era pustiu. Ea a fost”, a declarat el, la începutul anului, pentru Click! Ion Manole a cerut sfatul unui preot: „Mi s-a spus că se întâmplă adesea astfel de lucruri, mai ales când există o legătură puternică între cel care a plecat în lumea celor drepţi şi membrii familiei”, a mai adăugat bărbatul îndoliat.

 

Ion Manole: «Eugenia nu a mai rezistat. Şi-a plâns şapte ani copilul»

2-3-bd-4-2col.jpg


Tatăl Mădălinei, distrus şi de moartea soţiei

Ion Manole (75 de ani) este un monument de tristeţe. El şi soţia lui, Eugenia, nu au crezut nici măcar o clipă că Mădălina s-ar fi sinucis, bătând ani întregi drumul tribunalelor, în căutarea dreptăţii. Nu au putut nici măcar să-şi ţină nepotul în braţe, pe Petru Mircea Jr, în vârstă de 8 ani, din cauza fostului lor ginere, Petru, care s-a opus vehement. La înmormântarea soţiei, Ion Manole şi-a îndreptat iar săgeţile împotriva fostului soţ al Mădălinei: „Dacă Petru Mircea vine la înmormântare, fac crimă. Eu nu mor până nu fac dreptate pentru fata mea! Eu nu-mi dau sufletul până nu scot adevărul, ce s-a întâmplat cu fata mea. Mama ei nu a mai rezistat. Durere de mamă! 7 ani de zile să-ţi plângi copilul. A cedat! Eu sper ca Dumnezeu să mă ajute să nu cedez”, a declarat el, la Kanal D.

 

Mădălina s-a sinucis în urmă cu şapte ani

2-3-bd-3-50-50.jpg


S-a filmat când îşi lua adio

Ion Manole şi soţia lui, Eugenia, au suferit un şoc, pe 14 iulie 2000, când fiica lor, Mădălina, a fost găsită fără suflare, în vila din Otopeni. Solista a lăsat în urmă un sms, în care explica de ce doreşte să părăsească această lume: ”Nimeni nu are vreo vină, toţi mă iubiţi enorm şi aţi făcut totul pentru mine. Motivul este acesta: nu mă mai pot suporta, fizic vorbind sunt defectă, un rebut, aşa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevărat. Te iubesc, Puiucul meu”. Dar s-a găsit şi o scrisoare semnată de ea: “Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie. Cum să închei rândurile astea?? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce sa fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare”. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, Mădălina s-a filmat în oglindă, în timp ce-şi lua adio de la cei dragi.

Mădălina Manole a murit la 43 de ani, fix de ziua ei, pe data de 14 iulie 2010, după ce a înghiţit Furadan. Moartea ei a şocat lumea artistică. Supăraţi că nu şi-au mai văzut nepoţelul, părinţii cântăreţei şi soţul s-au războit ani de zile, făcându-şi diverse acuzaţii. În casa artistei stă acum soţul acesteia, Petru Mircea şi fiul lor, Petru Jr. în vârstă de 8 ani. Vecinii, înfricoşaţi, s-au plans că mult timp după tragedie o vedeau pe artistă prin curte.

Casa lui Gică Petrescu, lăsată în paragină

Vecinii lui Gică Petrescu vor coleg de bloc «cumsecade»

g18-actu-foto-1-4coloane.jpg


Blocul unde este apartamentul lui Gică Petrescu

Un ochi plânge, altul râde! Asta ne-a spus Ioan Mitu, administratorul blocului cen-tral din Bucureşti, unde a trăit în linişte Gică Petrescu. 

Asta de când a aflat că locuinţa regretatului artist o să fie scoasă la licitaţie în perioada următoare. 

g28-actu-foto-2-cerc.jpg


ANAF vrea să scoată la licitaţie apartamentul regretatului artist

“Au venit cei de la ANAF şi au făcut inventarul casei şi vor să o vândă, vor să îl scoată la licitaţie în perioada următoare, mai ales că nu mai au nici datorii la întreţinere. Noi vrem să vină un vecin prin recomandare dacă se poate, care să nu facă scandal, nunţi, petreceri sau cine mai ştie ce, aşa cum fac mulţi tineri cu bani. Nu ştiu cu cât o să îl scoată la licitaţie, pot să spun că aici, în zonă, un metru pătrat se vinde cam cu 1.000 de euro, dar preţul o să mai scadă cu siguranţă pentru că este un bloc vechi, din anul 1934”, a spus Ioan Mitu pentru Click! 

g38-actu-foto-3-2coloane.jpg


Geamul lui Gică Petrescu

De asemenea, acesta ne-a mai mărturisit că în urma evaluării s-a descoperit că în apartamentul lui Gică Petrescu nu erau gândaci, aşa cum credeau toţi vecinii.

“Am rămas surprins că atunci când au venit cei de la ANAF nu au găsit gândaci, aşa cum spuneau toţi. Am zis eu când mi-a intrat un şoricel în apartament că a venit de la el, dar m-am înşelat, putea să vină din altă parte, nu doar de la el”.

g48-actu-foto-4-2coloane.jpg


ANAF a pus sigiliu pe uşă

Gică Petrescu a încetat din viaţă la vârsta de 91 de ani, în 2006. 

A fost unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică de petrecere, lăsând în urmă melodii de neuitat: “Uite aşa aş vrea să mor”, “Căsuţa noastră” sau “Vrei să ne întâlnim sâmbătă seara”.

Gică Petrescu a murit la 91 ani, într-o locuinţă din buricul Capitalei în 2006. De 11 ani, casa pare blestemată, întrucât nici singura rudă a lui nu a vrut să o revendice. De aceea, apartamentul avea o groază de datorii la întreţinere.”Am intrat în locuinţă acum 3 săptămâni cu cei de la ANAF, când s-a făcut inventarierea. Toate lucrurile sunt intacte, însă locuinţa e plină de păianjeni şi praf. ANAF a plătit datoriile şi vrea să o scoată la licitaţie. În acte sunt două camere, dar eu ştiu că sunt trei. Apartamentul are o suprafaţă de 93 de metri pătraţi”, a declarat în exclusivitate Ion Mitu, administratorul blocului în care a locuit Gică Petrescu.

Loading...