Florin Petrescu (47 ani) alias Axinte, din grupul umoristic ”Vacanța Mare”, a avut peste 20 de modele de căciuli. El ne-a povestit despre accesoriu devenit un fel de marcă înregistrată pentru marele artist, dar și despre spectacolele de pe Litoral, la vreme de pandemie. Turiștii se înghesuie să se fotografieze cu el.


Florin Petrescu a avut, de-a lungul vremii, peste 20 de modele de căciuli, în celebrul rol jucat, la PRO TV și continuat mai apoi la Kanal D: ”A fost ideea mea de a purta căciulă. Când mi s-a spus cum trebuie să fie rolul, un băiat prost de la țară, mi-am adus aminte de cineva de la țară care avea un cap imens și purta o căciulă mare. Am zis: ”Uite-așa îl văd!”. Noua generație nu mai știe de ”Vacanța Mare”, unii îmi încurcau și numele, acum mă știu de Axinte cu Vulpița. (n.r.-au făcut furori după ce au lansat piesa ”Hai la București”)”, ne-a declarat Florin Petrescu.

Este la mare cu toată familia

De-a lungul timpului, a făcut sute de poze cu fanii din întreaga țară, dar decizia avea să-l coste: ”Am avut 20 de căciuli, dar au fost locuri în care am cântat, pe la Strehaia, și după ce făceau poze cu mine fugeau cu căciula. Așa am rămas fără 20 de modele, pe care mi le lucrează soacra. Și mereu o mai rugam să îmi mai facă câte o căciulă, că iar am rămas fără ea, că iar a dispărut”, ne-a mai spus Axinte.

El se află într-o vacanță de lucru la mare cu întreaga familie, soția, copilul și socri: ”Suntem cu toții la mare din 10 iunie și stăm până pe 10 septembrie”. Artistul și soția lui, Carmen, în vârstă de 42 ani, au un băiat de 13 ani, pe nume Eduard, copil care a venit în viața lor după ani grei de așteptare.

florin-petrescu-familie.jpg

Florin Petrescu, soția și fiul lor
foto: Facebook

„Ne-am dorit foarte mult să avem un copil. Făcusem toate tratamentele posibile. După ce am renunțat și ne-am relaxat, s-a întamplat”, povestea Carmen la Kanal D. „S-a întâmplat într-o seară când botezam un copil. Atunci a venit regele”, a continuat celebrul ei soț. În timp ce Axinte se află cu spectacole pe Litoral, colegul lui de trupă, Mugur Mihăescu sau Garcea, pe numele de scenă, se ocupă de localurile sale din Centrul Vechi, și realizează momente umoristice cu Radu Pietreanu, filmulețe de succes pe care mai apoi le postează pe conturile sociale.

sotie-axinte.jpg

Axinte și frumoasa lui soție, Carmen

Lucrează pentru 10 terase de pe Litoral

Florin se află pe Litoral, unde asigură programul artistic pentru 10 terase din stațiuni, în spectacolele lui fiind incluse nume mari din show-biz, precum Vali Vijelie, Daniela Gyorfi sau Romică Țociu și Cornel Palade. La vreme de pandemie, aceste contracyte sunt mană cerească. Actorul-impresar are însă și mari dezamăgiri: ”Acum, dacă nu se mai fac Zilele orașelor, unde mergeam cu artiștii, iar nunțile sunt amânate pentru 2021. Însă e foarte rău că terasele se închid devreme, la ora 23.00, din cauza restricțiilor impuse de Covid 19, în condițiile în care omul d- abia vine pe la ora 21.00. Probabil s-au gândit la cluburile de la mare, care lungeau programul spre dimineață, dar 99 % dintre locații sunt terase”. Îi invită pe turiști la show-uri: ”Distracţia este asigurată de Caravana lui Axinte. Noi vara nu dormim, vă aşteptăm la mare!”.

Citește și:

Axinte şi soţia lui s-au chinuit şase ani să devină părinţi: «Era să leşin când am văzut testul de sarcină»

Îl mai știi pe căciulosul Axinte, de la Vacanța Mare? Florin Petrescu și-a serbat cei 50 de ani cu 300 invitați

 
 
Loading...