Patronul complexului care a găzduit cele mai tari nunţi şi botezuri ale vedetelor a apelat la un specialist, căci afacerea lui, cândva prosperă, nu mai era ca la început. Astfel, Nicușor Stan a găsit o metodă ideală ca să alunge spiritele rele din localul patronat de el.


Dotat cu patru saloane de nunţi şi cu o piscină imensă, Complexul Ambasad’or Events Hall, deţinut de Nicuşor Stan, a fost, vreme de şase ani, cel mai căutat loc pentru evenimentele de suflet are vedetelor cu bani.

 

Inaugurat în 2010, cu o investiţie de milioane de euro, localul situat în Otopeni, pe Drumul Odăii, a găzduit zeci de nunţi, botezuri, aniversări şi petreceri de firmă. Totul până anul acesta, când clienţii s-au risipit, iar vedetele care şi-au serbat nunţile în restaurantul lui au ajuns în pragul divorţului.

18-19-vedete-2-col-bianca.jpg

Bianca Drăguşanu s-a căsătorit la Ambasad’Or Events Hall, în toamna lui 2013, însă după numai şase luni a ajuns să divorţeze

 

Este şi cazul Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, care au renunţat la căsnicie în 2014, dar şi al lui Cristi Borcea, care se află în plin proces de divorţ de Alina Vidican. Convins că locul este bântuit de spiritele rele, Nicuşor Stan a cerut ajutorul unui specialist, care l-a sfătuit să  acopere totul în foiţă de cupru: "De vreo 4-5 ani, cine intra aici şi era cunoscător spunea că simte o presiune mare, şi că locul pare că aduce ghinion. Am adus şi preoţi care să sfinţească locul. Până am aflat şi am găsit rezolvarea cu acest cupru care se spune că înlătură blestemele. După ce am schimbat totul, a intrat aici un preot care mi-a spus că nu mai există nimic rău. Sunt foarte multe elemente din cupru schimbate, arcada, sigla clubului, care sunt făcute toate dintr-o foiţă de cupru, am băgat chiar şi în pereţi”, a declarat Nicuşor Stan, pentru Click!

18-19-vedete-2-col-acum.jpg

ACUM. Salonul modificat radical se numeşte Beverly Hills, predomină albul şi are inserţii de cupru

18-19-vedete-2-col-inainte.jpg

ÎNAINTE. Sala purta denumirea New York, iar decoraţiunile erau mai închise la culoare şi atmosfera mai apăsătoare

Acesta a scos din buzunar 800.000 de euro, ca să-şi salveze afacerea: ”Am zugrăvit pereţii şi am ajuns să decopertăm tot, de la primul restaurant până în spate, la cort. Am schimbat şi candelabrele, iar elementele de decor au cupru în ele. La terasă am înlocuit decorurile chiar şi la piscină, toate sunt acum din cupru”, a mai declarat Nicuşor Stan, pentru Click!

 
 
Loading...