Adriana a redevenit o femeie liberă. Bahmu şi Prigoană au divorţat miercuri dimineaţă, în primă instanţă, hotărârea fiind atacabilă la Apel.


Bahmu şi Prigoană au divorţat miercuri din nou, judecătorii bucureşteni ajungând la o decizie în cazul conflictului dintre cei doi. Instanţa a hotărât în primă instanţă ca Adriana să primească suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată, aceasta să revină la numele de familie anterior, de Bahmuţeanu, copiii să primească lunar un total de 33.2% din veniturile tatălui, Silviu Prigoană, iar custodia celor doi copii să fie una comună, potrivit Antena Stars.

bahmu_si_prigoana_corp.jpg

bahmu si prigoana
Bahmu şi Prigoană au divorţat pentru a cincea oară
Antena Stars

Divorţul a fost acordat de tribunal din vina lui Silviu Prigoană, însă acesta se consideră învingător, deoarece Adriana nu a câştigat custodia copiilor aşa cum aceasta dorea.

Bahmu şi Prigoană au divorţat: Mai au 4 la activ

Telenovela lui Bahmu şi Prigoană a început în urmă cu 11 ani, mai exact în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze.

În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar acum sunt la al cincilea divorţ.

Bahmu şi Prigoană au divorţat

Procesul a avut loc la Judecătoria sectorului 3. Întregul război dintre cei doi soţi a reizbucnit atunci când Adriana Bahmuţeanu şi-a luat cei doi copii, pe Maximus (7 ani) şi pe Eduard (4 ani), şi a plecat din domiciuliul lui Silviu Prigoană.

Pe 20 mai) a avut loc o nouă confruntare între Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Cei doi s-au prezentat la tribunal, unde a avut loc un nou termen în procesul de divorţ, dar care include şi custodia copiilor.

Bahmu şi Prigoană au divorţat

Imediat după terminarea întâlnirii dintre cei doi soţi de pe 20 mai, de la tribunal, Silviu Prigoană a fost invitat în emisiunea ''Teo Show'' de la Kanal D. El a povestit că a fost deranjat de afirmaţiile Adrianei la adresa copiilor pe care îi au împreună. "Adriana a făcut o afirmaţie foarte gravă azi public, a spus că fiul cel mare, dintre cei mici, ar fi autist. E o afirmaţie foarte gravă făcută de un părinte. Este prea mult. Voi cere decăderea din drepturile părinteşti. Nu e prima dată când ea îşi denigrează copiii. Nu înţeleg cum de s-au îmbolnăvit copiii aşa subIt după ce au plecat de acasă. De ce să-ţi denigrezi copilul? Copiii nu au nicio boală, sunt absolut normali. Am înţeles de la şcoală că au devenit într-adevăr un pic prea obraznici, ale tinereţii valuri", a spus Silviu Prigoană la Kanal D.

Bahmu şi Prigoană au divorţat

Silviu Prigoană i-a cedat Adrianei Bahmuţeanu custodia celor doi copii, Maximus şi Eduard. "S-a demonstrat că nu am fost violent cu copilul. În două instanţe. Ea nu are de ce să mă acuze pe mine pentru că eu unul nu am făcut lucrurile pe care spunea ea, că mi-am bătut copilul. Nu. Acuma va trebui ea să demonstreze că ea nu a bătut copiii că au apărut nişte înregistrări cu copiii bătuţi", a declarat Silviu Prigoană, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV.   

Bahmu şi Prigoană au divorţat

Prigoană vrea să depună o nouă sesizare la Protecţia Copilului. Motivul? Faptul că Maximus a lipsit mult de la şcoală. "De câte ori e necesar pentru că rolul meu de tutore este să supraveghez lucrurile, depun o sesizare la Protecţia Copilului, nu plângere. Foarte mult lipsesc de la şcoală, eu le-am plătit integral şcoala în ultimile trei luni de zile am înţeles că periodic la două-trei zile ies la ora 12. Vinerea şi lunea lipsesc", a mai spus Prigoană.

El îi aduce noi acuzaţii fostei partenere: conform lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a avut mai multe relaţii extraconjugale. "Eu am văzut nişte imagini în presă că face naveta la Herculane. De Paşte în loc să stea cu copiii, ea s-a dus la Herculane. A făcut ea o declaraţie că e un prieten de-al ei are un hotel acolo, e fix problema ei. Eu am spus că sunt obişnuit cu relaţiile adulterine ale soţiei mele. Şi data trecută când a fugit de acasă şi-a adus alectricianul în casă pe 1 ianuarie, noi divorţând pe 22 februarie", a spus omul de afaceri.

 

Ştire în curs de actualizare

Loading...