Adriana Bahmuțeanu și-a acuzat fostul soț că nu respectă programul de vizită stabilit de instanță pentru cei doi copii, iar răspunsul Lui Silviu Prigoană nu s-a lăsat mult așteptat. Omul de afaceri a trimis un drept la replică în care arată că, în realitate, vedeta Antena Stars este cea care nu-i permite să interacționeze cu fiii săi.


Scandalul a izbucnit marți, 27 septembrie, când Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! așteptând cu cei doi băieți în fața blocului în care locuiește, în zona Kogălniceanu, din București. Cum Prigoană nu și-a făcut apariția, Adriana s-a întors în casă.

“Adriana spune că dl Prigoană nu a venit să ia copiii, conform hotărârii judecătoreşti. În general, dânsul îl trimitea pe fiul său, Silvius, dar aseară a aşteptat degeaba. Clienta mea spune că i-a dat mesaje lui Silvius, pentru că ea avea programare la medic. Acesta i-a spus că nu poate şi să-i ducă ea. Săptămâna trecută s-a petrecut un episod urât, pe stradă, pentru că minorii nu voiau să plece la tată şi spuneau: «Mami, nu plecăm, nu ne lăsa». Aseară, doamna Adriana i-a păcălit să iasă în stradă, spunându-le că fac simulare de incendiu. Au aşteptat degeaba însă, pentru că tatăl nu a venit”, au declarat avocaţii Adrianei Bahmuțeanu pentru Click!

5-act-bahmu-cu-cei-doi-copii.jpg

Adriana Bahmuțeanu a așteptat în zadar în stradă cu cei doi copii
foto: arhiva Click!

 

De partea cealaltă, Silviu Prigoană este foarte revoltat de aceste acuzații.

”De la momentul ramânerii definitive a hotarârii judecătoresti referitoare la programul de vizitare minori și până la data de 27 septembrie, zi în care nu m-am mai prezentat, prin împuterniciții mei, să preiau copiii de la mama lor, conform programului de vizită, s-au petrecut urmatoarele:

  • inițial mama a refuzat să respecte programul de vizitare, invocând printre altele că minorii nu «vor» să mă vadă. Deși, când a fost nevoită să plece, cu serviciul sau în alte scopuri, absolut arbitrar, mi-a încredințat copiii. În acele rânduri, copiii «voiau» să mă vizitieze;
  • s-a intrat într-un program relativ normal doar în urma dosarului de executare silită pornit la inițiativa mea, executare în urma căreia mama copiilor a fost nevoită, datorită perspectivei de a se ajunge să fie obligată la plata unor sume de bani pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, sa respecte acest program de vizită. În acele dăți, copiii «voiau» să mă vizitieze;
  • ulterior, urmare a unor împrejurări legate de diferitele litigii dintre noi, care au supărat-o pe dna. Bahmuțeanu Adriana Cristina, copiii nu au mai «vrut» să mă viziteze;
  • pentru ca, în ultima vreme, aceștia să condiționeze venirea la mine de obținerea în contrapartidă a unor sume de bani (un million de euro de exemplu!!!) sau bunuri (telefoane, televizoare etc.)”, se arată în comunicatul transmis de Prigoană.

Omul de afaceri mai precizează că s-a întâmplat de multe ori ca persoanele trimise de el să preia copiii fie să nu găsească pe nimeni acasă la ora stabilită, fie să fie refuzați. Prigoană susține că are probe pentru fiecare dintre aceste situații.   

Drept urmare, Prigoană a notificat-o pe fosta lui soție, cerându-i să aducă ea însăși copiii la locuința tatălui lor. ”Am notificat mama copiilor arătând că de la data sus menționată, 27 septembrie, programul de vizită ramâne același, cu precizarea că urmează ca domnia sa sau reprezentanții săi să aduca copiii la domiciliul meu.”

Silviu Prigoană (52 de ani) și Adriana Bahmuţeanu (42 de ani) au fost căsătoriți de cinci ori, între 2003 și 2015 și au împreună doi copii, Maximus (9 ani) şi Eduard (6 ani). În urma procesului de custodie, copiii au rămas în grija mamei, iar tatăl lor trebuie să-i ia două zile pe săptămână, de la domiciliul mamei lor.

 

 
 
Loading...