Nici divorţul nu pare să fi îngropat securea războiului între Adriana Bahmuţeanu şi fostul ei soţ, afaceristul Silviu Prigoană. Chiar dacă vedeta este în plin proces de "reinventare", a slăbit vizibil, şi-a făcut tot felul de rejuvenări şi şi-a pus extensii de păr, Bahmu nu-l iartă pe tatăl băieţilor ei, pe care îl acuză de "nepăsare".


Adriana Bahmuţeanu a lansat un nou atac furibund la adresa lui Silviu Prigoană şi şi-a ales o zi cu semnificaţie. După ce s-a făcut frumoasă la coafor şi a apelat la metode inovatoare pentru a-şi trata rădăcinea firului de păr, nu a uitat că de când a divorţat se ocupă singură de copii din toate punctele de vedere, aşa că a răbufnit.  

adriana.jpg

adriana bahmuteanu bob tunsoare schimbare de look
Prezentatoarea şi-a schimbat look-ul de 8 Martie
foto: arhiva personală

"De 8 Martie mă simt bărbat! Daaa, un bărbat adevărat, cu responsabilităţi, job, copii de crescut, cu nervi, crize de timp, etc. Păi nu-i aşa, un bărbat îşi ia viaţa în piept, nu se sperie de prima ploaie, îşi asumă. Eu mi-am asumat viaţa, programul uneori infernal, oboseala şi cred că sunt una din puţinele persoane care îşi asumă şi creşterea copiilor fără prea mare ajutor şi fără prea mari văicăreli. Asta e, într-o lume în care bărbaţii se răzbună adesea pe proprii copii şi îi tratează cu indiferenţă şi nepăsare, de multe ori femeile singure se transformă în bărbaţi!

adriana_extensii.jpg

adriana bahmuteanu bob tunsoare schimbare de look
Prezentatoarea a stat ore-n şir la coafor pentru a-şi schimba coafura
foto: arhiva personală

De 8 Martie, am avut ce-i drept puţin timp şi pentru mine. Îi mulţumesc prietenului meu doctorul Abu Abu Baker pentru că mi-a îngrijit părul cu terapia vampir şi am început să am din nou un păr (n.r. tratament aplicat la rădăcina firelor de păr) frumos şi sănătos. Au urmat extensiile pentru prima oară în viaţă mea!", a scris Adriana Bahmuţeanu la descrierea unei fotografii cu noul ei look.

 

Loading...