Războiul dintre Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) şi Silviu Prigoană (51 de ani) este departe de a se încheia! În ultimele luni, Bahmuţeanu susţine că a strâns mai multe probe şi înregistrări audio, pe care le-a depus la dosar, pentru a-şi salva copiii de tatăl lor.


Şi-a ieşit din nou din fire şi a făcut noi dezvăluiri despre ce se întâmplă în familia ei! Adriana Bahmuţeanu susţine că îşi asumă înregistarea audio făcută la şcoala fiului ei, pe care s-a hotărât să o facă publică în această seară, (12 ianuarie), în cadrul emisiunii prezentate de Cristian Brancu, “Agentul Vip”, de la Antena 1.

bahmu.jpg

prigoana bahmuteanu divort scandal inregistrare
Scandalul dintre Bahmuţeanu şi Prigoană este departe de a se încheia
Foto: Captura Antena Stars

“Acum e momentul adevărului! Trebuie să-mi salvez copiii! M-am întors pentru că mi-am dorit să avem o familie, în adevăratul sens al cuvântului. Consider că mi-am călcat destul pe conştiinţă şi pe orgoliu, dar nu am mai putut deloc… În această înregistrare, învăţătoarea de la şcoală recunoaşte că soţul meu a lovit copilul…”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu, în cadrul emisiunii.

Înregistrarea în cauză pune din nou în discuţie faptul că Maximus ar fi fost bătut la şcoală de Prigoană.

În ceea ce priveşte divorţul de încă soţul ei, Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu mărturiseşte că nu mai e cale de întoarcere.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au împreună doi copii, Maximus (7 ani) şi Eduard (4 ani).

Loading...