Artiştii de peste Prut, Carla’s Dreams, urcă pe scenă doar cu feţele pictate, însă ideea nu e originală. Iată că, în urmă cu 14 ani, Randi şi Marius Moga se jucau la fel, de-a v-aţi ascunselea, cu fanii. O vreme s-a crezut că este vorba despre o trupă străină, căci prea le ziceau bine pe engleză. Randi dă timpul înapoi şi-şi aminteşte într-un interviu de suflet de perioada în care au cunoscut succesul.


Click!: În ultimii ani eşti mereu în topurile muzicale. Care e reţeta ta? 

Randi: Important este să faci totul cu pasiune şi să crezi în munca ta mai mult ca oricine. Să crezi chiar şi atunci când nu ai rezultate vizibile pe termen scurt, să perseverezi şi să fii disciplinat. Cred că acolo unde nu există entuziasm, pasiune pentru muzică şi energie pozitivă, lucrurile nu se pot întâmpla. 

Multă vreme ai cântat în „Morandi”. Cum s-a înfiinţat?

Încă mai cânt în Morandi. Cu toate că în ultima vreme am lansat mai rar şi ne-am concentrat pe altceva, acest proiect continuă. Ba chiar ne pregătim să lansăm o nouă piesă. Trupa s-a lansat prin 2004, iar pentru mine să cânt era un vis împlinit. După ce am lansat “Love Me”, lumea se aprinsese tare de tot şi voia concerte cu “străinii” de la Morandi. 

Fanii nu ştiau că sunteţi români?

Nu. Iniţial nu am vrut să apărem pe sticlă, pe scenă, însă când am văzut cât succes au piesele, am ieşit în faţă şi ne-am asumat muzica. Îmi aduc şi-acum aminte că primul concert în care am apărut pe scenă a fost unul la Braşov. Moga purta o mască veneţiană, iar eu eram pictat cu auriu pe faţă şi aveam o pălărie pe cap. Mă amuz
şi-acum când îmi aduc aminte: parcă eram un personaj din Cirque Du Soleil.

 

Mai lucrezi cu Marius Moga? Cât de des vă vedeţi?

Tocmai am terminat de filmat un videoclip şi cred că materialul ce vine o să surprindă pe toată lumea. Nu ne vedem foarte des, din lipsa timpului, pentru că fiecare are proiecte proprii, dar, atunci când ne vedem, facem treabă bună!

Cu cine mai colaborezi în acest moment? 

Acum lucrez la un nou material cu Moga pentru Morandi şi cam ăsta este focusul meu principal. Vrem să ducem acest proiect la alt nivel şi suntem încrezători că aşa o să fie în scurt timp. Pe lângă asta, toamna trecută am lansat o nouă artistă, Rina, cu piesa “Nopţile” feat. Matteo. Lucrăm şi la asta, să-i găsim o piesă care să fie al doilea single. Este o artistă cu mare potenţial, cu un timbru special – veţi auzi multe de ea pe viitor, am mare încredere că va ajunge sus. Anul acesta ne concentrăm cu toţii la Famous Production să fim şi mai productivi, să facem şi să lansăm cât mai multă muzică bună. Veţi vedea pe canalul de YouTube de la Famous Production, pe lângă piesele single, multe alte materiale: piese cover, medley-uri şi pregătim chiar şi un vlog. 

8-vedetete-foto-6-2-col.jpg

2018 - Băieţii de la Carla’s Dreams nu vor să-şi dezvăluie identitatea

 

Ce surprize le mai pregăteşti fanilor? 

Urmează să lansăm primele materiale video de anul acesta, o serie de şlagăre reinterpretate: eu voi lansa chiar săptămâna aceasta un cover la piesa Laurei Stoica  “Nici o stea”, care este una dintre piesele mele preferate. Urmează Edward Sanda, cu piesa “O lume minunată” şi Rina cu “Inimă, nu fi de piatră”! Eu zic să fiţi cu ochii pe noi, pentru că vom lansa multe chestii tari.

Randi şi-a făcut casă de producţie împreună cu fratele lui

8-vedetete-foto-7-2-col.jpg

Randi şi Alexandru au succes pe plan profesional

 

Randi colaborează excelent cu fratele său, Alexandru, pe plan muzical: ”Ideea de a forma Famous Production a fost a fratelui meu, Alexandru, care a văzut în mine mai mult decât vedeam eu la momentul acela. El credea că pot să mă dezvolt mai mult pe partea de producţie muzicală, să compun piese atât pentru mine, cât şi pentru alţi artişti. Pe vremea aceea eram la alt studio, iar fratele meu s-a gândit că a venit momentul să am propriul meu loc. Am început într-o formulă mică, iar treptat am mai adus oameni în echipă, atât pentru munca echipei de management, cât şi tineri artişti talentaţi pe care i-am lansat, sau compozitori. Pe partea de producţie muzicală, pe lângă mine, am şi alţi colegi foarte talentaţi; Şandri, de exemplu, cel care a compus piesa Deliei «Ce are ea», piesa «Doar pe a ta» (Edward Sanda feat. Ioana Ignat) şi multe altele. De un an şi ceva ni s-a alăturat şi Mario Moretti, un producător muzical talentat, cu care am şi lansat o piesă anul trecut, «Dacă pun mâna pe tine»”. 

 
 
Loading...