Băieţii Ilenei Ciuculete, care a murit la 64 de ani în martie 2017, îşi câştigă o pâine pe la petreceri, ca şi altădată. De când s-a stins Ileana, mulţi petrecăreţi le cer să interpreteze şi piesele regretatei cântăreţe de muzică populară. Dacă în plan profesional lucrurile merg bine, lupta în instanţă cu soţul mamei lor încă le dă bătăi de cap.


Băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, nu au depins financiar niciodată de mama lor. Ei sunt convinşi că aceasta i-ar fi ajutat de-a lungul timpului dacă soţul ei, Cornel Galeş, i-ar fi permis acest lucru. Acum, ca şi pe vremea când Ileana Ciuculete trăia, băieţii se descurcă singuri. Cântă pe ici, pe colo, pe la petreceri, nunţi sau botezuri, iar de multe ori, oamenii le cer să interpreteze şi melodiile mamei. Cristian, care e solist vocal, le face pe plac.

”Sigur că le cântăm şi piesele mămicii, e normal. Sunt cerute în special piese de suflet, legate de mamă, dar cântăm şi alte melodii, de petrecere. Noi nu am fost promovaţi, dar ne câştigăm o pâine, nu suntem terchea-berchea. Dacă ar fi lăsat-o Cornel Galeş, poate ne ajuta mai mult mămica”, ne spune Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete. 

2-3-bd-2.jpg

Ileana Ciuculete a fost răpusă de ciroză

Cei doi urmaşi ai Ilenei Ciuculete care s-a stins din viaţă pe 14 martie 2017 se află în proces cu soţul mamei lor, Cornel Galeş. Băieţii vor să afle ce avere a lăsat în urmă Ileana Ciuculete şi spun că Galeş nu a declarat toate bunurile la notar, atunci când ei au făcut o înţelegere după moartea artistei. 

Cântă la petreceri piesele mamei lor

”Am fost la notar cu el la 6 zile după ce a murit mămica. Nu a spus nimic de banii pe care i-a luat pe vila vândută, cei 185.000 de euro, care i-au intrat în cont în ziua în care a murit ea. Acum suntem în proces cu el. Avem termen pe 10 august. La ultimul termen am fost şi eu. Am depus filmări şi fotografii pe post de dovezi. Am realizat un DVD de câteva ore şi am precizat la ce minut se găseşte ceea ce vrem să demonstrăm, declaraţiile mamei, ce bijuterii a avut, haine de blană, costume populare, mobila din casă. Urmează ca în toamnă să se audieze martorii, apoi, cu siguranţă se va apela la un expert, care să evalueze bunurile, costumele, hainele. Unele au fost înstrăinate de Cornel fără ştirea noastră”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru Click!.

Fiul Ilenei Ciuculete spune că nu e normal ca Galeş să nu mai treacă pe la mormântul femeii care i-a fost atâţia ani soţie. “La mămica la cimitir nu s-a mai dus de două luni jumătate, îi pun flori oamenii de la cimitir şi Nea Nelu Ploieşteanu, care merge acolo la băiatul său, îngropat chiar lângă mormântul ei. El o să plătească cu vârf şi îndesat, nu lasă Dumnezeu lucrurile aşa!”, spune Mugurel. 

Cornel Galeş se iubeşte cu Vivi

2-3-bd-4-banda-pe-ochi-la-femeie.jpg

Șefa Vivi și Galeș

 La câteva luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a fost surprins cu o altă femeie. Mai mult, fotoreporterii Click! i-au surprins atunci când se sărutau pe gură în faţa sediului agenţiei de turism la care lucrează Viviana. Ea i-a oblojit rănile lui Galeş după moartea ”zânicii”, cu toate acestea el a negat o relaţie cu aceasta, spunând că e şefa lui, după care s-a pozat non-stop alături de ea în vacanţe. 

Artista a murit în spital

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017. Conform spuselor lui Cornel Galeş, cântăreaţa fa fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. Ea s-a stins pe un pat de spital, iar băieţii ei au aflat târziu despre problemele de sănătate ale mamei lor. Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete l-a cunoscut pe Cornel Galeş în anii ’90. A fost dragoste la prima vedere, aşa că vreme de 25 de ani s-au iubit nebuneşte.

Loading...