Sâmbătă, 16 septembrie, Mioara Roman a fost jefuită de trei bărbați care au pătruns în casa fostei soții a lui Petre Roman, sub pretextul că o vor să o ajute să repare un burlan de scurgere.


Femeia de 77 de ani a trecut prin spaima vieții sale și a asistat neputincioasă la întreaga scenă. „Din casă i-au furat un parfum franţuzesc de 100 de euro, aproape terminat, o pereche de adidaşi de damă şi pensia de 1.200 de lei. Indivizii au căutat bijuterii şi tablouri de valoare, dar n-au găsit nimic”, a declarat Marius Elisei, ginerele Mioarei Roman.

Oana Roman, Marius Elisei.jpg

Oana Roman Marius Elisei fidelitate
Marius Elisei şi Oana Roman s-au căsătorit civil la 15 ianuarie 2014 şi au făcut nunta la 15 iunie
Foto: PhotoONE Photography

 

Din fericire, luni, 18 septembrie, polițiștii au reușit să-i prindă pe cei trei, iar Mioara Roman a ajuns la secție. Marius Elisei a confirmat informația: "Poliţia a reușit să îi prindă pe cei trei hoți. Acum suntem la secţia de poliţie. Soacra mea şi-a recăpătat o parte din bunuri", a declarat soțul Oanei Roman pentru Click!.

Luni, în jurul orei patru, Mioara Roman a părăsit secția de poliție, alături de ginerele ei, Marius Elisei. Niciuna dintre fiice nu și-a făcut apariția la secție, pentru a acorda sprijin moral Mioarei Roman.  Părea liniștită și fericită că, în sfârșit, s-a făcut dreptate, iar cei care i-au sustras bunuri și pensia pe o lună întreagă vor plăti pentru fapta lor. 

21844034_1552795758111720_582039422_o.jpg

foto
Mioara Roman a fost însoțită de ginerele ei pentru a da declarații la secția de poliție
Foto: Oana Pascaru

mioara.jpg

mioara roman
Oana Roman a fost îngrijorată din cauza traumei suferite de mama sa
Foto: Facebook
Loading...