Sabrina Fabian (19 ani), sau Barbie de România, cum o știe toată lumea după ce a simulat un leşin pe scenă la X-Factor, nu a avut noroc nici în sesiunea “picaţilor” la Bacalaureat.


Barbie de România își dorește să ajungă să cânte pe marile scene ale lumii, dar deocamdată mai are de trecut un hop mare în țară. Tânăra care a simulat un leșin la show-ul X-Factor de la Antena 1 a picat Bacul și în sesiunea de toamnă, după ce a eșuat în sesiunea de vară.

Cântăreața a făcut contestație la limba română, pentru că nota 6 i s-a părut cam mică față de ce știa că făcuse, însă profesorii care au corectat au fost de altă părere.

“Acum sunt la job, nu mă pot lăuda cu nimic nou, muncă şi iar muncă. Mai merg la shopping, mă mai relaxez, mai ies cu prietenii când am timp. Nu vreau să îmi mai amintesc de Bac, am luat nota şase la Română şi a doua oară, am făcut contestaţie, în speranţa că am să iau o notă mai bună, dar ei mi-au scăzut nota și m-am trezit cu 5,6. Nu îmi fac probleme, am să dau anul viitor, sănătoasă să fiu acum”, a declarat Sabrina pentru Click!

 

 
 
Loading...