Sarcina Valentinei Pelinel, care va avea un băieţel cu Cristi Borcea, a venit ca o bombă la început de an. Gigi Becali, naşul de cununie al lui Borcea şi al Alinei Vidican, a vorbit despre această sarcină.


Becali a explicat că nu aveau cum să facă ceva când Valentina se ducea în vizită la Borcea, la peniteciar. El a mai spus că Alina nu ar trebui să o jignească pe Valentina, pentru că nu e vina ei. 

"Nu puteau face ceva acolo la vizită. Acolo e o cameră în care mai sunt încă 30. Spunea un avocat pe care eu îl respect că trebuie să spui itinerariul pe care îl faci când eşti în libertate alea cinci zile. Trebuie să spui să te găsească ei, să nu faci vreo altă infracţiune. Cristi Borcea putea să se culce cu 10 femei în timpul permisiei că nu stătea nimeni la fundul lui. I-am spus Alinei să nu o mai jignească pe femeia aia pentru că nu are ea nici o vină că bărbatul ei se culcă cu ea. Bărbatul e acum în suferinţă. Până iese îi vom aduce mângâieli şi dragoste, apoi vom vedea ce face cu viaţa lui. Eu incerc să le aduc mângâieli Alinei şi lui Cristea, ca părinte spiritual. Mă doare sufletul de el pentru că ştiu că ăştia abia aşteaptă să nu-i mai dea învoire", a declarat Becali la România TV.

Mai mult, Becali a dezvăluit că, la cununie, el i-a spus Alinei să nu vină să plângă la el, pentru că Borcea o va înşela toată viaţa. 

"Eu i-am spus acum patru luni, că ştia, să ţină secret că ăştia îl nenorocesc că nu îi mai dau învoire. Dacă nu voia nu făcea. Nu l-a obligat nimeni să-i dea. El cred ca acum lesina de ras. La orice te astepti de la ei. Eu i-am spus finei cand i-am cununat. I-am spus că toată viaţa o să te înşele. Să nu cumva să plângi în faţa mea. A spus atunci că:  «Nu, naşule, că-l iubesc». Atunci rabdă. Pe de alta parte are un suflet foarte bun, curat", a mai declarat Gigi Becali.

 
 
Loading...