Fosta iubită a lui Nicolae Guţă trece prin momente de coşmar. Mădălina Dumitriu plânge de zile întregi de când în minte i-a încolţit în minte că ar putea avea cancer de col uterin. Blonda a făcut o biopsie, dar rezultatul nu a liniştit-o aproape deloc.


Mădălina Dumitriu (23 de ani) nu mai are linişte. De câteva zile, blonda trece prin clipe îngrozitoare. Medicii au anunţat-o că este suspectă de cancer de col uterin, iar blonda a simţit că îi fuge pământul de sub picioare. "Nu am mâncat nimic de ieri. Am fumat două pachete de ţigări şi am băut cafea. Mi se întâmplă lucruri ciudate. Am slăbit de la 57 de kilograme cât avea la 51 de kilograme, în câteva săptămâni, deşi am mâncat. Mi-au căzut şi dinţii. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Dacă mi se va spune că am această boală, eu nu o să pot să lupt", a spus blonda la Antena 1.

Deşi a ridicat rezultatul biopsiei, Beyonece de România nu s-a liniştit pentru că nu i-a explicat nimeni ce scrie cu adevărat pe buletinul medical. 

Invitat în platou, medicul ginecolog Vasile Niţescu i-a mărturisit Mădălinei că nu suferă de cancer, dar problema ei trebuie monitorizată atent câteva luni de acum înainte.

Loading...