Bianca Drăgușanu (34 de ani) este pe ultima sută de metri cu sarcina, vedeta urmând să aducă pe lume o fetiță în mai puțin de o lună. Cum a recunoscut târziu sarcina și a luat foarte puțin în greutate pe parcursul celor nouă luni, încă mai sunt destule persoane care cred că vedeta simulează că ar fi însărcinată.


Un mesaj banal postat pe contul personal de Facebook de Bianca Drăgușanu a declanșat o discuție halucinantă miercuri seară, 7 septembrie. ”Ne vedem la Capatos”, și-a anunțat Bianca prietenii virtuali. ”La Capatos cum îți mai ascunzi sarcina”, a întrebat imediat o tânără mămică din lista de fani ai vedetei.

Bianca a ales să nu ignore mesajul și a răspuns cu umor: ”Am cumpărat un copil, ar trebui să-mi ajungă luna asta, cel târziu luna viitoare. Am vorbit direct cu Moș Crăciun anul trecut să-mi ajungă comanda anul ăsta”.

Tânăra curioasă a insistat, dând, de fapt, glas unor nedumeriri care au circulat multă vreme în mediul virtual. ”Nu suntem răutacioși, fiecare om are gândirea lui. Toate vedetele gravide s-au afișat și s-a văzut că sunt femei gravide, pe când ea… Unii dintre noi nu înțelegem de ce își ascunde burta. Când postează o poză, nu vezi decât de la sâni în sus. Mie mi se pare aiurea, asta înseamnă că îi este rușine cu burta mare. Uită-te la Andreea Bănică, care postează și se vede. Alt exemplu, Andra. Sunt foarte multe vedete care s-au arătat”, a explicat femeia.

După ce s-au căsătorit, au divorţat, apoi iar s-au împăcat, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav (35 de ani) au devenit mult mai discreţi cu viaţa lor personală. Atât de discreţi, încât multă vreme au refuzat să recunoască faptul că vor deveni părinţi. La dorința de intimitate s-a adăugat și faptul că Bianca s-a simțit foarte rău în primele luni.

 

 
 
Loading...