Doar o zi a trecut de la divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi, dar apele nu s-au limpezit, ci dimpotrivă avem parte de adevărate furtuni între cei doi. Vedeta s-a simțit strânsă cu ușa în relația de un an și jumătate cu el, îngrădită, filmată, șantajată, amenințată și pusă la zid cu fiecare ocazie. El, în viziunea ei, s-a dovedit a fi doar un om care i-a diminuat șansele de afirmare, i-a pus în pericol afacerea și nu a susținut-o cu nimic. Cu o noapte înainte de divorțul din 10 martie, cei doi, deși au fost împreună, nu și-au mai schimbat deciziile și au parafat separarea.


Se derulează o adevărată telenovelă în viața Biancăi Drăgușanu, care miercuri și-a făcut curaj și a venit în premieră, la tv, la emisiunea lui Teo, de la Kanal d, dup[ divor'. Tristă, după tot ce a pătimit în ultimul timp, Bianca a spus răspicat că va începe un nou capitol. "Sunt o femeie liberă și independentă. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile care se află într-un astfel de cerc să facă ce e mai bine pentru ele. Pentu că, eu știu că sunt foarte multe ca mine. Eu nu l-am înșelat. Nu a avut ce să zică rău despre bine. Îmi tot lua telefonul și mă amenința că îmi șterge Instagramul. Am fost terorizată. Ultima lună a fost cruntă. Stăteam așa. Fericirea copilului meu a pus capac. Am zis stop joc.

Fetița mea, Sofia, a luat parte la câteva scene la care nu trebuie să ia. Copilul are totuși doar trei ani și jumătate. Să-și vadă mama plângând lângă niște polițiști, nu e ok.  La fel a pățit și mama mea. Ea a sunat de trei ori la 112, nu doar atunci în parc. Ultima dată în noaptea de dinainte de divorț, pentru că nu dădea de mine. Telefonul meu era la Alex. Era singurul dispozitiv pe care el mi l-a cumpăarat, dar am fost so'ia lui. Mi l-a luat, mi l -a spart. Eu am semnat un contract înainte de nuntă, precum că nu avem nimic de împărțit", a spus Bianca Drăgușanu la tv.

Blonda a explicat că nu și-a dorit ca această relație să meargă pe acest drum. "Eu nu m-am mai regăsit de cel puțin două luni. Mi-am dorit mai tare decât el să divorțez. Am mai avut două tentative până acum, în lunile septembrie și în decembrie. Alex  Bodi, un an și jumătat  incontinuu, mi-a jurat că se va schimba. Mi-a jurat non stop. Și eu mi-am dorit asta. În final, mi-am dat seama că este numai vina ma. Eu am dat curs și am fost naivă să cred așa ceva. Nu vreau să- l acuz de nimic.

El spune acum despre mine că m-a găsit pe jos. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea ca am acceptat acest compromis. 

Bianca, supărată pe fostul soț că a spus desprea ea că a luat somnifere

Jumătate de an am locuit ]n casa mea. De două luni, de când el și-a luat o altă casă, nu am mai locuit împreună. Un bărbat care te minte, te înșală, îți jignește mama, e clar că nu mai merită nicio șansă. Voia acum 10 zile să o convingă pe mama să nu ne separăm. S-a întâmplat ceva de atunci, nu e clar?! Niciun bărbat nu va sta vreodată între mama mea și copilul meu. Alex nu a vrut decât să-mi scadă stima de sine, ca să poată el să dețină controlul și putearea asupra mea. Cu el, nu am construit decat iluziile mele, atât", a mai spus Bianca supărată după ce a trecut în revistă comportamentul exemplar al foștilor ei parteneri de viață. Vobele cele mai frumoase le-a avut pentru Victor Slav, bărbatul cu care are o fetiță, pe Sofia-Natalia.  

 

Citește și:

 

Bianca Drăgușanu a trăit sub teroarea divorțului de Alex Bodi și a plătit bani grei pe gărzi de corp: “Am scăpat!”

Bianca Drăguşanu, între fostul şi actualul iubit

 

 

 

 
 
Loading...