Aşteptarea a luat sfârşit pentru Bianca Drăguşanu, care în doar câteva ore îşi va cunoaşte fetiţa. Fosta asistentă tv s-a pregătită din acest weekend pentru marele eveniment. Şi-a pus în ordine lucrurile la atelierul ei de croitorie şi a trecut pe la salonul de înfrumuseţare unde şi-a făcut manichiura şi pedichiura. Vedeta a tras toate privirile pe stradă cu silueta ei, dar şi pentru că era încălţată într-o pereche de papuci cu blăniţă.


Update: Bianca Drăguşanu a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, în după amiaza zilei de 26 septembrie.

Bianca Drăguşanu a avut emoţii mari vineri noaptea când în Capitală s-a resimţit bine cutremurul de 5,6 grade pe scara Richter. Vedeta s-a speriat cumplit, dar din fericire, deşi a avut contracţii, nu a născut înainte de data stabilită cu medicii care i-au urmărit sarcina. Ea a căzut de comun acord cu personalul clinicii private să o aducă pe lume pe fetiţa ei luni (26 septembrie), iar dis de dimineaţă, vedeta a luat drumul matreinităţii, însoţită de iubitul ei, Victor Slav pentru a face un ultim set de analize.

bianca_papuci.jpg

bianca dragusanu papuci cu blana
Bianca Drăguşanu a ieşit pe stradă într-o pereche de papuci cu blană
foto: Click!

Fosta asistentă tv a declarat pe parcursul celor nouă luni de sarcină că va naşte prin cezariană şi că în proporţie de 80 la sută este decisă să nu îşi alăpteze la sân fetiţa. Micuţa va fi botezată Natalya-Sofia, prenume alese de Victor Slav.   

 
 
Loading...