Afişează ţinute şi poşete de mii se euro, însă până să devină cunoscută, Bianca Drăguşanu se îmbrăca cu haine la mâna a doua. Roşcata a povestit că în copilărie nu avea bani să-şi cumpere ţinutele cu care atrage toate privirile astăzi.


Sarcină grea pentru Bianca Drăguşanu! În noua ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni și marți, de la 20:30, roşcata trebuie să confecţioneze costumele pentru fetițele familiei Bobeanu, pe care urmează să le poarte la spectacolul caritabil organizat de Mihai Petre. Deși are un buget foarte mic la dispoziție, Bianca reușește să impresioneze pe toată lumea cu felul în care gestionează banii, mai ales atunci când, aflată într-o piață plină de haine second hand, vedeta negociază prețurile la sânge. Acesată întâmplare scoate la iveală lucruri mai puţin ştiute despre diva care este astăzi. 

"Să ne înțelegem, eu am fost  un  copil  sărac.  Mi-am cumpărat  jumătate din  viață haine de la second hand. Nu e vreo problemă. Și aș face-o și acum. Dacă mi-ar plăcea ceva, pe undeva, aș opri și mi-aș lua”, a mărturisit Bianca. De altfel, vedeta recunoaște că, dintre tot ce a avut de făcut la „Poftiți pe la noi!” asta i s-a părut cel mai greu.

bianca_coase.jpg

bianca dragusanu haine second hand costume fetite
Roşcata a pus mâna pe ac şi pe aţă şi a confecţionat costumele fetiţelor
Foto: Antena 1

"A trebuit să fac patru rochii în șase ore și le-am cusut cu mâna. Am avut un buget de 100 de lei pe care l-am împărțit în multe locuri. Cele șase ore curgeau parcă în defavoarea mea, după prima oră eram derutată și agitată și parcă nu-mi venea în minte nimic. Îmi doream să fac ceva frumos, care să mă reprezinte și care să le reprezinte, pentru că era vorba de patru fetițe. Teoretic, este imposibil să faci cu un buget atât de mic atât de multe, practic, am reușit”, a povestit Bianca care şi-a dus misiunea la bun sfârşit.

 
 
Loading...