Bianca Drăgușanu a pășit în fața Stării Civile alături de partenerul ei Alex Bodi, într-o rochie mulată, de culoare albă, care îi scotea în evidență decolteul generos pentru care vedeta a plătit o avere la medicul estetician. Mai țineți minte cum s-a îmbrăcat Bianca pe vremea când făcea același pas mare, cu Victor Slav?


Bianca Drăgușanu a trecut încă o dată prin emoțiile din fața Stării Civile, joi, 1 august, după o cerere în căsătorie fulger din partea celui ce i-a devenit soț, Alex Bodi. La doar 48 de ore după ce partenerul ei i-a propus să își unească destinele, fosta prezentatoare TV nu a stat prea mult pe gânduri și a vrut să își spună „Da”-ul și în mod oficial, la ceremonia de cununie civilă. 

Bianca Drăgușanu, rochie cu decolteu amețitor la cununie

Cununia celor doi a fost însă discretă, neștiind foarte multe persoane despre eveniment, însă, cu toate acestea, în ziua cea mare, Bianca nu s-a putut abține să nu se laude cu inelul primit de la Body, o bijuterie pe măsura ceremoniei în care și-au jurat iubire în fața ofițerului Stării Civile, în valoare de 10.000 de euro. Chiar dacă se află la a 6-a lună de relație, care a fost presărată și cu câteva despărțiri ce, la momentul respectiv, păreau că sunt definitive, iată că Bianca și Alex au găsit mereu drumul unul către celălalt, de data aceasta transformându-l într-un drum pe care speră că vor păși împreună toată viața. 

bianca-dragusanu-alex-bodi-cununie_10.jpg

Bianca Drăgușanu a ales să poarte o rochie albă la cununie
Foto: Mihai Ionescu

În ceea ce privește rochia cu care a pășit în fața Stării Civile, se pare că evenimentul a fost atât de „din scurt”, încât Bianca nu a apucat să își achiziționeze o ținută specială în acest sens, ci a purtat o rochie pe care o avea de ceva vreme, creație proprie, de culoare albă, cu un decolteu amețitor. De asemenea, și partenerul ei a purtat un outfit lejer, compus din blugi, sacou și cămașă albă. 

Interesantă este însă paralela dintre cele două cununii care au avut-o protagonistă pe Bianca Drăgușanu, având în vedere că ținuta de acum câțiva ani, purtată atunci când ea și Victor Slav și-au spus „Da” diferă foarte mult de cea de acum! În primul rând, de data aceasta, Bianca a ales o rochie de culoare albă, nuanță care reprezintă puritatea și care este adesea purtată în cadrul nunților tocmai din acest motiv. Să însemne asta, oare, că vedeta este sigură că de data aceasta căsnicia ei nu se va încheia printr-un divorț?

bianca-cununie-victor.jpg

La cununia cu Victor Slav, Bianca a purtat o rochie de un roșu aprins, care nu avea un decolteu atât de adânc
Foto: Arhivă Click!

Cum a arătat Bianca Drăgușanu la cununia cu Victor Slav 

La cununia cu Victor Slav, fostul ei soț, fosta prezentatoare TV a optat pentru o rochie de un roșu aprins care lua privirile tuturor, și care era mai „cumințică”, fără decolteul adânc pe care l-a prezentat Bianca joi, când a ales să-și unească destinul de cel al lui Alex Bodi. Roșul ales atunci putea simboliza pasiune, fiind culoarea focului, însă așa cum știm toți, orice lucru care se aprinde rapid arde la fel de repede, dovadă că ea și Victor au sfârșit prin a divorța, deși au împreună o fetiță adorabilă, pe Sofia.

Un alt detaliu interesant este faptul că pare că Bianca a inversat culorile de data aceasta. La cununia cu Slav a avut o rochie roșie și un buchet de flori alb, iar la evenimentul în care și-a unit destinul de cel al lui Bodi s-a prezentat fix invers: rochie albă și buchet de flori roșii și roz. 

 
 
Loading...