Bianca Drăgușanu nu-și mai dorește un alt copil. Vedeta a declarat într-o emisiune TV faptul că nu-și mai dorește niciun copil. Bainca Drăgușanu și Victor Slav sunt părinți de un an de zile și sunt cei mai fericiți.


Bianca își dorește să fie fericită și micuța Sofia îi este de ajuns pentru a se simți împlinită. "Cea mai mare dorinţă a mea este să fiu fericită mereu! Şi nu, nu-mi mai doresc un al doilea copil", a spus Bianca Drăguşanu în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a devenit mamă în urmă cu un an, când a adus-o pe lume pe Sofia Natalia, minunea care a devenit rodul dragostei cu Victor Slav.

bianncaa.jpg

Bianca Drăgușanu, Fiica Biancăi Drăgușanu, Victor Slav
Bianca Drăgușanu nu mai vrea alt copil
Foto: Instagram

 

Bianca și VIctor formează un cuplu din 2012, însă dupa 6 luni de căsnicie, cei doi au divorțat. În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România. După multe despărțiri și împăcări, aceștia sunt fericiți și împliniți, iar Bianca abia așteaptă ca fiica lor să crească pentru a face cât mai multe lucruri împreună.

Bianca Drăgușanu a împlinit anul acesta 35 de ani și una dintre cele mai mari bucurii ale ei este fiica sa. În cadrul emisiunii pe care o moderează, aceasta a declarat faptul că abia așteaptă ca fiica ei să mai crească și să picteze pereții împreună cu ea pentru a-i da de lucru lui Victor Slav. 

 
 
Loading...