Bianca Drăguşanu (37 de ani) bifează vacanţă după vacanţă, după ce şi-a oficializat relaţia cu Alex Bodi, eveniment care a avut loc pe 1 august, în mare secret.


Dacă luna trecută şi-au bronzat trupurile pe un iaht de fiţe, în Italia, iată că zilele trecute ei au plecat la Monaco, pentru un nou concediu romantic. Cei doi îndrăgostiţi şi-au postat o fotografie dintr-un local de lux, unde Bianca şi Alex au comandat preparate fine. Pentru Bianca, aceste deplasări  scumpe sunt un bun prilej de a-şi etala rochiţele realizate la salonul ei de modă.

Zilele trecute, circula zvonul că celebrul cuplu se află la un pas de divorţ, însă şarmantul om de afaceri a clarificat lucrurile, susţinând că, dimpotrivă, sunt în relaţii foarte bune şi că le prieşte de minune căsnicia. El i-a dăruit Biancăi, înainte de cununia civilă, un inel scump, cu diamante, în valoare de peste 5.000 de euro, dar şi alte lucruri valoroase, pe care acum fosta asistentă tv le etalează cu mândrie, pe conturile sociale. Cât timp Bianca este plecată din Bucureşti, de fiica ei, Sofia Natalia, în vârstă de trei anişori, are grijă Madi, mama senzualei blondine cu trup de infarct.

 
 
Loading...