Chiar dacă au decis să pornească pe căi separate, Bianca Drăgușanu a explicat, în cadrul unei emisiuni TV, că îl va respecta mereu pe Victor Slav, având în vedere că este tatăl copilului ei. Mai mult decât atât, atunci când a fost rugată să descrie bărbatul perfect pentru ea, se pare că vedeta i-a făcut portretul acestuia. Iată declarațiile!


Mai mult decât atât, declarațiile Biancăi au început să se transforme într-unele emoționante atunci când fosta prezentatoare TV a explicat că singurul bărbat care a contat în viața ei a fost el, restul fiind doar „experiențe”. 

„Până în momentul de față, am avut un singur bărbat în viața mea, care se numește Victor Slav și care este tatăl copilului meu. Restul au fost experiențe. Unele plăcute, unele mai puțin plăcute, unele de la care am avut ce învățat. Nimic nu este întâmplător din viață. Toți oamenii pe care Dumnezeu mi-i trimite, mi-i trimite cu un scop. (...) Planul meu cu Victor mi-a reușit. Singurul plan care mi-a reușit! El este un bărbat extraordinar, nu am nimic ce să-i reproșez”, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV. 

bianca-dragusanu-fetita-sofia.jpg

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță, pe micuța Sofia
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu își mai dorește copii 

De asemenea, Bianca nu a fost deloc reținută în declarații, mărturisind faptul că și-ar mai dori copii. Deși nu a specificat clar cu cine, atunci când a fost rugată să descrie bărbatul perfect pe care îl așteaptă în viitor, aceasta pare că l-a descris chiar pe fostul ei soț, Victor Slav. După dezamăgirile romantice din ultima perioadă, nimeni n-ar putea să-i reproșeze Biancăi Drăgușanu dacă regretă despărțirea de acesta, mai ales după ce ea a recunoscut că el a fost cel mai important bărbat din viața ei. 

bianca-si-victor.jpg

Bianca și Victor s-au revăzut recent în cadrul unei emisiuni TV
Foto: Arhivă personală

„Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă... nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa... într-un context, cândva... Încă două fetițe!”, a spus Bianca. 

Întrebată cum ar trebui să arate bărbatul cu care să facă aceste două fetițe, Bianca Drăgușanu nu a ezitat deloc. „Înalt, puternic, echilibrat și un bărbat care știe ce vrea. Nu insinuez nimic! Eu nu știu... ce-ți spun eu ție! Nu știu, nu-mi fac planuri pentru că Dumnezeu mi-l va trimite”, a adăugat aceasta, potrivit Spy News. 

 
 
Loading...