După ce săptămâna trecută Andreea Bălan și-a exprimat părerea despre concurenții de la Asia Express, primele reacții au ieșit la iveală. Bianca Drăgușanu, atacată subtil de solistă, nu a menajat-o deloc, ba chiar i-a aruncat vorbe grele într-o conversație cu prietenul său, Răzvan Botezatu, fost prezentator tv la Antena Stars.


Înțelegi, am o problemă, nu vorbesc engleză... (...) Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza faptului că eu nu vorbesc engleză bine și e scârbită (gesticulează ironic, n. red.) că ea, dacă se lovește la un degețel, ea începe să zică ”Fu#$%^ degețelul mă#$, au, m-am lovit!”, și-a început Bianca Drăgușanu tirada.

”Eu am înjurat ca o nesimțită ce sunt, dar această emisiune a fost patru zile doar despre mine. Eu am înjurat în această emisiune TV, iar foarte multă lume nu a mai putut să își hrănească copiii, unele nu pot să nască, de fapt… Au o problemă: sunt ori constipate, ori au o problemă cu nașterea, gen Andreea Bălan nu poate să nască din cauza faptului că eu am înjurat în emisiune! Ce ne facem? Naște, și naște două fetițe care vor înjura de la prima răsuflare…”, a mai adăugat aceasta, citată de wowbiz.ro.

Andreea Bălan, nemulțumită de comportamentul concurenților de la Asia Express

Andreea Bălan s-a legat de mai multe aspecte întâlnite la comportamentul Biancăi pe parcursul Asia Express, printre care și nestăpânirea limbii engleze la un nivel conversațional. Bianca Drăgușanu nu excelează deloc la acest capitol, făcând multe greșeli gramaticale și de pronunție. Nici în limba română nu s-a descurcat foarte bine fosta prezentatoare TV, având în vedere că majoritatea replicilor ei au fost cenzurate din cauza limbajului vulgar folosit. De asemenea, cântăreața a fost șocată să audă concurente înjurând și făcându-și de râs partenerii cu care au venit în emisiune. 

„Mă uit la Asia Express România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar: -nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după;  -nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo;  -nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante.

Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (dincolo de înțelegerea mea n.r). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a comentat cântăreața în mediul online.

Loading...