S-a aflat recent că Bianca Drăgușanu va face echipă cu sora ei, Oana, în cadrul emisiunii Asia Express! După ce vestea a fost făcută publică, vedeta a dorit să împărtășească cu urmăritorii ei virtuali sentimentele care o încearcă înainte de plecarea către exoticul continent.


Bianca Drăguțanu a acceptat provocarea de a participa în cadrul emisiunii „Asia Express”, unde va face echipă cu „rivala” cu care se bătea în copilărie, Oana, sora ei. Cele două sunt pregătite de marea aventură, însă Bianca dezvăluit că are câteva temeri legate de marea călătorie în Asia.

Majoritatea fricilor fostei prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” sunt reprezentate de insecte și de șerpi, însă celelalte sunt legate de relația cu sora ei, pe care urmează să o afișeze la TV, în fața a mii de telespectatori. Bianca și-a amintit cum ea și Oana se băteau în copilărie, lucru care speră să nu se întâmple și în cadrul emisiunii. Mai mult decât atât, cele două au făcut și o vizită în cabinetul doctorului estetician înainte de marea aventură.

oana-dragusanu-asia-express.jpg

Bianca Drăgușanu și-a petrecut ziua în companie surorii ei, Oana
Foto Instagram

De ce se teme cel mai mult Bianca în Asia

Mai sunt doar câteva zile până la plecarea Biancăi Drăgușanu în Asia. Vedeta este nerăbdătoare, dar și rezervată în ceea ce privește noua experință. Cu toate acestea, fosta prezentatoare se simte norocoasă că o are alături pe sora ei, Oana.

„Nu știu dacă ați aflat, dar chiar plecăm în Asia! Ne facem bagajele.. Plecăm în Asia, provocarea vieții noastre. (..) Mie chiar nu îmi vine să cred și fac echipă cu cine credeți? Cu Oana, cu soră-mea. Noi nici nu am mai dormit de mult timp împreună. Nu știu cât o să rezist pe acolo, că mi-e frică de șerpi, de gândaci, mă bazez pe ea, pe Oana. Mi-e frică de șerpi! Am un coșmar, de câteva zile visez același lucru”, a dezvăluit Bianca.

Bianca și Oana, vizită la estetician înainte de plecarea în Asia

Fetele sunt nerăbdătoare să înceapă filmările emisiunii „Asia Express”, motiv pentru care au dat fuga și în cabinetul medicului estetician înainte de mare plecare. Deși nu au specificat motivul exact pentru care se aflau acolo, probabil are legătură cu faptul că surorile doresc să arate perfect pe micile ecrane, atunci când se va difuza emisiunea.

bianca-oana-dr-dobos.jpg

Bianca și Oana au făcut o vizită în cabinetul doctorului Doboș, înainte de plecarea în Asia
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu speră să se înțeleagă bine cu sora ei

„I-am adus aminte că atunci când eram mici, ne mai băteam, dar de multe ori luam bătaie. Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima. Ideea e să nu ne batem, că o să fim la televizor și nu e frumos și să nu înjurăm, că nu e frumos. Dar cred că de oboseală, de foame și de stres.....

Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place. Nu îi place să fie machiată, să fie aranjată, e foarte diferită față de mine, e foarte faină soră-mea. Dar o să ne descurcăm! Am trecut eu prin altele și mai rele”, a explicat Bianca Drăgușanu, pe contul său de Instagram. 

Loading...