Bianca Drăguşanu va prelua, de pe 18 septembrie, emisiunea ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D.


Odată cu semnarea contractului, frumoasa blondină a devenit colegă cu iubitul ei, Victor Slav, care prezintă la acelaşi post show-ul ”Wowbiz”.  Ei vor avea din ce în ce mai puţin timp pentru micuţa lor, Sofia Natalia, care peste o lună va împlini un anişor, însă două ajutoare de nădejde: mama şi soacra.

”Peste câteva zile voi fi pe post în fiecare zi, de luni până sâmbătă, iar Victor, de luni până joi. E destul de complicat cu timpul.  Momentan, mama e la mine pentru că e sub un tratament, a avut o problemă. Mă ajută. Fetiţa a crescut, o voi da la o creşă de stat, avem una lângă noi. Mâncarea e bună, aşa că nici nu mai contează cât costă. Îmi caut în continuare bonă pentru că la programul aglomerat pe care-l avem, micuţa trebuie să fie supravegheată în permanenţă. M-au ajutat mama şi soacra mea în această perioadă”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Click!

Acum, diva este preocupată cu interviurile, repetiţiile şi cu şedinţele foto pentru noul proiect tv care deja îi dă emoţii. ”Am emoţii constructive, însă având în vedere că voi fi pusă în faţa unor situaţii normale, cred că totul se va desfăşura bine”, ne-a mai spus vedeta.  

 

 
 
Loading...