După o căsnicie de doar șase luni, Bianca Drăgușanu (38 ani) și Alex Bodi (35 de ani) au semnat marți (10 martie) actele de divorț, însă scandalul de abia acum a început.


Potrivit unor apropiați, blonda vrea să scape de cadourile de la fostul soț, așa că a vândut ceasul în valoare de 28.000 de euro și se pare că intenționează să facă la fel și cu alte lucruri scumpe, cum ar fi poșetele și bijuteriile primite în dar de la afacerist. ”Mi-a luat telefonul”! Așa a sunat declarația șocantă pe care Bianca Drăgușanu a avut-o la ieșirea din notariat, după divorțul de Alex Bodi. Telefonul nu a fost singurul lucru pe care Alex Bodi i l-a luat Biancăi Drăgușanu. Conform unor martori, omul de afaceri i-a luat vedetei și ceasul de la mână... De ce a făcut asta? Ei bine, Bodi i-ar fi făcut cadou Biancăi un Hublot de 28.000 euro cu ceva vreme în urmă despre care i-ar fi reproșat vedetei că l-a vândut și în schimb poartă replică cu care aceasta se laudă că ar fi original. Afaceristul i-a luat luat ceasul pentru a demonstra că e vorba despre un fake, scrie Wowbiz.ro. ”Da, i-am luat ceasul. E la mine în mașină, acum și da, e vorba de un fake. Nu e vorba de ceasul de la mine, probabil că pe acela l-a vândut”, a declarat Bodi pentru Wowbiz.

„El a spus cu gura lui că nu are ce să îmi reproşeze, că a fost agresiv, infidel și că a încercat să se schimbe. Schimbarea nu i-a reuşit. De asta am și divorțat. Nu contest că m-a iubit și că am fost iubirea vieții lui, iar el poate a fost iubirea vieții mele, dar totul este trecător”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars. 

Citește și:

Bianca Drăgușanu a trăit sub teroarea divorțului de Alex Bodi și a plătit bani grei pe gărzi de corp: “Am scăpat!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat oficial! De ce a ieșit vedeta nervoasă de la notar

 
 
Loading...